Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:14 | March 23, 2017

ZIPPED

rock and blue lisa olsson rock and blue lisa olsson rock and blue lisa olssonCREDITS & ADLINKS – Jacket, Caroline Sandström x Rock and Blue. Pants, old ones from Zara. Shoes, Nelly (here!).

_

Här har ni mig idag! Rami knäppte av några snabba bilder i soffan på kontoret – älskar jackan och nog första gången (någonsin) som jag ännu hellre bär en skinnjacka stängd som här än öppen. Bar den med tillsammans med en kappa över utomhus dock men längtar efter att kunna köra bara den snart! Ska se till att få till fotande av lite “vanliga” outfitbilder nu i helgen också tänkte jag. Kom innanför dörren nyss men har redan hunnit trycka i mig rester från ugnspannkakan igår (underskattat!!) och nu ska jag signa ut för dagen. Helt slut i huvudet. xx

_____________________________________________

Translation: My look today! Rami took some quick photos in the sofa at the office – love this jacket, and the first time (ever) I prefer to wear a leather jacket zipped up than open. Had to wear a coat over it outdoors though but can’t wait to wear it itself soon! Thought I’d take the chance to shoot some “regular” outfit photos this weekend for you. Just got home and now I’m signing out for the day. So so tired. xx


11 kommentarer11 kommentarer om “ZIPPED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här