Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:23 | March 25, 2017

THROUGH MY PHONE

Skär nästan i hjärtat att 2-metersväxten här hemma börjar se ledsen ut. Den verkar vilja torka upp mer och längre mellan vattningarna så experimenterar med det nu, håll ut! Kan ha med ljuset att göra också och nu blir det ju faktiskt bara bättre.

/ It almost cut my heart to see that our 2 meters tall plant starts to look a little sad. Seems like it wants to dry up a bit more between getting water so I keep experimenting, stay with me! 

Fint morgonljus häromdagen. Intressant hur man går från allt annat än morgonmänniska till verkligen morgonmänniska så fort det blir vår.

/ Nice morning light a few day ago. Interesting how you can go from definitely not a morning person to definitely a morning person as soon as spring arrives.

Lunchdejt i sällskap av Natasha i Parre för ett några veckor sen! Fått flera frågor kring jackan, samma finns här

/ Lunch date w Natasha a few weeks ago!

Och här låg man och göttade sig efter en lunch i backen i Saalbach för exakt en vecka sen. Saknar det redan!

/ And here’s a quite alright relaxing spot after a lunch in Saalbach a week ago. Miss it already!

Bilder från min kampanjplåtning med PUMA hänger just nu i Stadiums butiker! Var tvungen att glida in och kolla häromdagen haha..

/ Photos from my campaign shoot with PUMA is hanging in Stadium stores right now! Had to go by and have a look myself haha..

Skidbacksuniformen

/ Ski uniform 

Rami och Alexandra bjussade på frukost tidigare i veckan, så mysig start på den dagen! Den något nakna mackan är (tyvärr) min, ser nästan sorgsen ut haha. Hur som helst så är anledningen för min IBS’s skull, då jag håller på att testa mig fram på allvar med att utesluta en del livsmedel och ersätta med annat (avokado är till exempel en väldigt typisk grej som många med känslig mage reagerar på vad jag förstått, tråkigt att det råkar vara bland det godaste som finns). Jag är helt enkelt trött på att få smärtor i magen så ofta och att gå runt och vara rädd att det ska påverka någon speciell resa, ett viktigt möte eller närsom egentligen – och jag har faktiskt märkt skillnad nu senaste tiden! Fick tips om appen Fodmap så jag brukar kolla i den, bra grej IBS:are!

/ Rami and Alexandra made some delicious breakfast earlier this week, such a cozy start of that day!

Och vädret i Stockholm den här helgen då?! Galet. Kollade precis i mobilen där det stod 16 grader och sol imorgon, söndag vs 3 grader och snö på onsdag. Oklart. Jag och Tim bestämde oss för att promenera bort och kolla in en kameraloppis tidigare idag och här sitter vi efteråt i solen och njuter innan vi var bjudna på 1-årskalas.

/ And what about the weather in Stockholm this weekend?! So nice. Just looked at the forecast and it says 16°C and sun tomorrow, Sunday vs 3°C and snow on Wednesday. Please don’t. Tim and I decided to go and check out a camera flea market today and here we’re chilling in the sun for a while afterwards.Vintage-drömmen! Tror ni att jag köpte någon analog kamera tillslut? Här kommer en ledtråd: Ja!!

/ Vintage dream! Do you think I bought an analog camera in the end? Here is a clue: Yes!!

_

PUSS


11 kommentarer11 kommentarer om “THROUGH MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Beautiful photographs!

  / ORRBLOG

  Reply
 • Älskar dessa inlägg!! 🙂

  Reply
 • Testa ett granulat som heter inolaxol! Man tar en påse tillsammans med lite yoghurt på morgonen, sedan ett stort glas vatten efter åt. Jag har IBS och jag hade aldrig klarat mig utan detta! Finns receptfritt! 🙂

  Reply
 • Fodmap hjälpte mig så himla mycket, körde på det typ 1 år efter många år med magont. Vill peppa med att säga att detta typ läkte min mage, numera kan jag äta avokado, lök, äpple, mango, laktos, rödbetor osv. igen vilket verkligen inte gick för några år sen. Alltså, var snäll mot din mage och låt den återhämta sig dvs ät enligt Fodmap + addera gärna probiotika för att stärka magens försvar. Heja och tack för att du är öppen med din IBS <3

  Reply
 • håller med om detta att helt plötsligt studsa (nåja) upp ur sängen på morgonen.. Älskar vår!

  Reply
 • Hej, vart finns alla dessa analog kameror att köpa?! 🙂

  Reply
 • Always love your photos 🙂

  Reply
 • Vilken highlighter använder du?

  Reply
 • Puma-kampanjer ser riktigt snygg ut, får nog svänga förbi Stadium i veckan! 🙂

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Har länge haft problem med magen också. Utesluter laktos sen några år sedan och äter sparsamt med bröd. Men något som varit hallelujah skillnad för mig är rödlök (och äta lite av annan lök). Man äter inga kopiösa mängder av det överlag haha, men att helt utesluta det helt har hjälpt mig. Ett livsmedel du också bör prova ta bort om du inte gjort det.

  Reply