Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/March
23:57

NEXT: LA LA LAND

Hej babes & touchdown LA! Jag är helt slut efter resan hit då jag inte lyckades sova så mycket som jag brukar och nu börjar kampen väl på plats att hålla sig vaken. Kan bli tungt det här haha, men SÅ glad att vara här! Håll koll på bloggen och insta nu närmsta dagarna så får ni veta vad jag gör här! Ville bara flika och säga hej här så länge, puss!

________________________________________________

Translation: Hey babes & touchdown LA! I’m completely exhausted after my travel over here since I didn’t manage to sleep that much so now I’m forcing myself to stay awake. This can be tough haha, but I’m SO happy to be here! Make sure to look out here on the blog and insta during the upcoming days to see what I’m doing here! Just wanted to make a quick hello until then, talk soon! xx


9 kommentarer9 kommentarer om “NEXT: LA LA LAND”

    Fina Lisa! Varifrån har du fått tag på din magiska jacka signerad Levis?

    Reply

    Dina bilder är jättefina men de är så fruktansvärt brusiga. Har följt din blogg i flera år och så var det inte tidigare, då var de “klara” så redigera dem inte så mycket för det förstör bilderna.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.