Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:37 | April 22, 2017

CREAM

slip dress sisters the label lack of color lisa olsson CREDITS & ADLINKS – Hat, Lack of Color (here & here). Dress, Sisters The Label.

_

Bäst hittills denna vecka:

Veckan har först och främst gått så galet snabbt, men jag har haft en skön känsla i kroppen större delen av veckan och känner mig pepp på kommande jobb och projekt. Är ju ingen konkret “händelse” direkt men antar att det kan nämnas som bland det bästa med veckan so far. Och så är jag glad för Tims skull som är så jäkla duktig på jobbfronten just nu!

Sämst hittills denna vecka:

Att vårt miniträd här hemma börjar bli riktigt deppigt, eller rättare sagt är på väg att dö helt haha…det som var så fint och gjorde så mycket för hela rummet! Annars så kände jag mig rätt låg i torsdags utan någon riktig anledning egentligen, men antar att vi alla har de dagar då oro och frustration bara kommer över en på samma gång? Går nog inte att undvika såna dagar helt heller, och jag upplever faktiskt att jag nästan kan få mer energi och motivation efteråt om man tillåter sig själv att känna efter och att få vara ledsen ibland.

Det här tänker jag mycket på:

Jag längtar så mycket till maj! Då åker jag till New York som jag har galna cravings efter, det är något nästan surrealistiskt med våren i New York. Jag åker dit på ett jobbuppdrag och efter det kommer Tim över så stannar vi i några extra dar. Vi har aldrig rest till en storstad tillsammans tidigare så det ska bli så sjukt nice (tänker enbart på vart vi ska äta någonstans och hur vi ska hinna allt haha).

Vad jag har på mig idag:

Vit oversized T-shirt, svarta högmidjade jeans, blingade loafers och svart hatt/keps.

Lördagssminket:

Bas på foundation, solpuder, ljusbrun skugga på ögonen. Har börjat skippa mascara mer och mer och jag gillart.

Nästa vecka ser jag fram emot:

På onsdag åker jag till Berlin på jobb, stannar bara en natt så i vanlig ordning blir det intensivt men kul haha. Har en del prepp att fixa inför det i början av veckan nu men jag ser fram emot det!

Vad jag gör denna lördag:

Gick upp strax efter kl 9 och käkade frulle följt av jobb i soffan framför datorn i ett par timmar. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte ut till Bergianska trädgården och bara gled runt i växthuset, käkade lunch och drack kaffe. Har velat åka dit ett bra tag och det var så jäkla mysigt där! Ikväll verkar det bara bli lugnt häng här hemma. Med en påse linschips, köp dem!!

Vad jag lyssnar på den här helgen:

Lorde – Green Light, Drake – Passionfruit & i princip allt med Lianne La Havas.

_

Best thing so far this week:

First of all this week has gone by so fast! But I’ve had a good feeling most of the week and I feel excited about my upcoming projects. Guess that’s not really a specific “happening” but can still be mentioned as one of the best thing about this week so far. And I’m also very happy for Tim who’s killing it right now with his work right now!

The worst thing so far this week:

That our mini tree at home is really starting to wither. Or honestly it’s almost dead…it was so pretty and added such a nice vibe to the room so it’s such a shame! Otherwise I was pretty low this Thursday without really a reason, but I guess we all have those days too? And I don’t think we can always avoid them either, actually I sometimes find even more (new) energy and motivation after letting myself feel and to be sad sometimes.

What I’m thinking about:

I’m really longing for May! Then I’m going to New York which I got huge cravings for, it’s something almost surreal about spring in New York. I’m going there for a work project and after that Tim is coming over to stay for a few extra days before going home. We’ve never travelled to a big city together before so it’s gonna be so nice (only thinking about all the places we can go and eat food haha).

What I’m wearing today:

White oversized T-shirt, black high-waisted jeans, loafers with some bling and a black hat.

My Saturday makeup:

Some foundation, bronzing powder, light brown eyeshadow. I’ve started to skip the mascara more and more and I like it.

Next week I look forward to:

On Wednesday I’m going to Berlin for work, only staying for one night so it’s gonna be intense but fun as usual haha. Have some preparations to do until then in the beginning of next week but I’m looking forward to it!

What I’m up to this Saturday:

Went up around 9 and had breakfast followed by some work by the computer for a few hours. Then we went to Bergianska Trädgården here in Stockholm (a botanical garden) and just strolled around and had lunch & coffee. I’ve wanted to go there for a while and it was such a cozy spot! Tonight I think we’re just gonna have a chill night at home.

What I’m listening to this weekend:

Lorde – Green Light, Drake – Passionfruit & basically everything with Lianna La Havas.


12 kommentarer12 kommentarer om “CREAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul med ett sådant här typ av inlägg! 🙂

  Reply
 • Vad bra, då blir det mer av det 🙂

  Reply
 • Beautiful!

  Reply
 • Hej!! När i maj ska ni dit? Jag ska också dit en sväng i slutet på en fyra månaders jorden runt hehe..så jag sprang faktiskt på Angelica blick när hon var i Tokyo!

  Reply
 • Vad kul! Jag är där 10e-17e som det ser ut nu. Kram!

  Reply
 • Beautiful!
  I was wondering how you do you make up, especially eyebrows.. if you’re interested in maybe doing a make up/beauty tutorial?
  I know I would love it <3

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • This photo is so, so, so inspirational! I can’t stop listening to Drake too!

  Xoxo,
  priceless-ambition.blogspot.pt

  Reply
 • Jag hittar inte kontaktuppgifter till dig, och skulle så gärna vilja göra en mini-intervju online med dig! Gör praktik på finlandssvenska bloggportalen Ratata, och jag tror att det skulle vara intressant att få en känd svensk på framsidan! Ha det fint <3

  Reply
 • Sådana här inlägg är så roliga att läsa, och du är så himla fin!

  Reply
 • Hej du!
  Jag vet att du fotar en del analogt nu för tiden och jag har precis fått tag i en analog kamera själv och köpt min första film!

  Det är så roligt att fota analogt men känner mig rätt lost, försöker lära mig genom youtube men vore så sjukt kul (och lärorikt) om du ville skriva ihop ett inlägg om tips osv? Kanske kan Tim vara med på ett hörn?
  Tack för bästa bloggen annars 🙂
  /Linn

  Reply
 • Love this! 🙂
  kisses
  http://blamod.com

  Reply