Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:37 | April 27, 2017

SOHO HOUSE BERLIN

Soho House BerlinSoho House Berlin Soho House Berlin Soho House Berlin _

Eftersom att jag har hängt i Berlin på jobb sedan igår så tänkte jag flika in med ett litet Berlin-tips! Soho House finns ju i en del storstäder och jag fullkomligt älskar den här. Shopping, café, hotell och plugg/arbetsmiljö samlat i ett. Vi käkade brunch här så fort vi hade landat igår och jag promenerade faktiskt bort en stund i eftermiddag igen för att sitta och jobba framför datorn i ett par timmar när vi var klara borta på plåtningen. Har varit superlyckat här tillsammans med Schwarzkopf/Got2B så jag känner mig nöjd! Nu sitter vi gänget från Sverige och väntar på att få boarda, Air Berlin lyckades slarva bort allt bagage på vägen hit igår morse (fram till kvällen) och toppade med försenat flyg hem nu, haha. Men men, snart så! Är skelande trött efter att ha stigit upp 4 & 5 på morgonen till sent de senaste dagarna så längtar lite extra till sängen nu. Hörs imorgon, PUSS!

______________________________________________

Translation: Since I’ve been in Berlin for work this week I thought I’d share a little Berlin tip with you! Soho House is placed in a few different big citys as you may know, and I completely love the one here in Berlin. Shopping, café, hotel and the best place and vibe for studying or work all combined together. We had brunch here as soon as we landed yesterday morning and I actually walked over there this afternoon as well to sit down by the computer and work for a few hours after we finished at the photo shoot. I’ve had two great days together with Schwarzkopf/Got2B so I’m happy! Now I’m at the airport with the girls from Sweden waiting for boarding. Air Berlin managed to missplace our bags on our way here yesterday morning (until the evening) and now we have a delayed flight home, haha. Well well, soon! I’m so tired after waking up at 4 and 5 A.M. until late the last days so I’m a little extra excited to see my bed now. Talk more tomorrow! LOVE


12 kommentarer12 kommentarer om “SOHO HOUSE BERLIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina! Var är dina orangea kläder ifrån som du bär vid got2be fotograferingen? Så snyggt! Väldigt tacksam för svar!! Kram

  Reply
 • Hej Sanna! Jag hade på mig en byxdress från Nelly Trend och en T-shirt från Zara så att det såg ut som byxor + topp istället. Tack så mycket! Kramar!

  Reply
 • Hallå Lisa! Jag har ett önskeinlägg: skulle du inte vilja tipsa om sköna outfits/plagg som funkar till vardags? Du vet, torsdagskvällen på puben, en runda på loppis, en promenad i stadsparken, fika med en vän osv. Jag känner att det är lättare att bli inspirerad till fina festoutfits med partyklänning och klackar. Eller så fastnar jag i mina eleganta jobb-blusar och kostymbyxor. Men till vardags vill man ju helst bara vara bekväm.. fast ändå snygg hehe 🙂

  Reply
 • Hej Milla! Gillar när ni kommer med önskeinlägg så här! Klart jag kan fixa det, fattar grejen 🙂 Tänker du i kollage-form främst? Kram

  Reply
 • Åh tack för ditt svar! Gärna egenkomponerade outfits men kollage är också kul 😀

  Reply
 • Jag läste i en intervju att du gillar att spela TV-spel, vilka TV-spel tycker du om att spela? Om du ens gillar det längre, tror att det var en gammal intervju. 🙂

  Kika gärna in på min blogg där jag skriver om mode, recept och mitt liv: http://finest.se/fannynord/​​

  Reply
 • Haha ja jag älskar TV-spel & datorspel även fast jag knappt spelar något längre. När jag var yngre var jag världens Sims-nörd men i övrigt gillar jag bara plattform-spel generellt. Tror det blir ett Nintendo Switch hemma snart… 😉 Kram

  Reply
 • I went to Soho House in Berlin last year with my work. It is such a cool space! Really wanna go there again sometime.

  Reply
 • I really is, love the whole vibe there!

  Reply
 • In love <3

  Reply
 • What a beautiful spot! 🙂

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply