Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/April
19:31

KIMONO ON

vans kimono gucci bagCREDITS & ADLINKS – Kimono/dress, Zara. Jacket, Caroline Sandström x Rock & Blue. Bag, Gucci. Shoes, Vans (here & here).

_

Hej gänget & glad fredag! Här kommer en look från Berlin i ett mer casual bildformat. Älskar den här kimonogrejen, var tvungen att hugga tag i en tidigare i veckan veckan! Sitter fortfarande på kontoret och avslutar några sista grejer innan jag och Awa tänkte promenera bort och käka något. Kändes extra nice att komma tillbaka till Stockholm tack vare solen, verkar ju bli bra hela helgen nu. Och på måndag när det är röd dag fyller Tim så då ska jag fira och pussa sönder honom! Ha en härlig fredag nu. So long!

________________________________________

Translation: Hey babes & happy Friday! Here’s a look from Berlin in a more casual photo format. Love this kimono thing, just had to grab one when I saw it in store earlier this week! I’m still at the office finishing some last stuff before Awa and I decided that we should go an grab some food together. Feels extra good to be back in Stockholm when the sun is out, gonna stay like this through the whole weekend hopefully. And on Monday it’s Tim’s Birthday!! Hope you all have a great Friday. So long!


10 kommentarer10 kommentarer om “KIMONO ON”

    ser så himla skönt ut, och snyggt! sådär skulle man ju faktiskt palla gå runt en hel dag 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.