Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:24 | May 30, 2017

CHECKERED & YELLOW

rapsfält rutig klänning gucci belt lisa olsson rapsfält rutig klänning gucci belt lisa olsson rapsfält rutig klänning gucci belt lisa olsson rapsfält rutig klänning gucci belt lisa olsson

Dress, H&M. Belt, Gucci.

_

Eftersom att rapsfälten blommade som allra finast nu medan jag var i sommarstugan över helgen, kunde jag ju inte låta bli att passa på att få det på bild…så jag och pappa drog ut och plåtade lite tidigt i söndags morse, et voilà! Tog en powernap efter kontoret idag som råkade bli nästan tre timmar lång, haha. Bra där. Nu har jag i alla fall vaknat till liv och precis haft ett telefonmöte. Nu ska vi bunkra upp med mat i sängen här framför några avsnitt Breaking Bad varvat med lite Nintendo Switch, känns som en bra tisdagkväll med andra ord. Speciellt när det regnar utanför. Puss så länge!

____________________________________________________

Translation: Since the field were in full bloom this weekend when I was out in our summer house, I couldn’t resist to catch some photos of it too. So me and dad headed out early this Sunday morning et voilà! Took a power nap after office today that ended up to be almost 3 hours haha…just had a meeting over the phone and now we’re about to stock up with food, some episodes of Breaking Bad and maybe some Nintendo Switch, feels like a good plan for a Tuesday night. Especially when it’s raining outside. Talk soon! xx


12 kommentarer12 kommentarer om “CHECKERED & YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • These photos are stunning! ?

  Jill
  http://www.jilldap.com

  Reply
 • Simply beautiful! 🙂

  ?LA BIJOUX BELLA ?| By Mia | A Creative Lifestyle Blog

  Reply
 • Bara älskar de här bilderna, så somriga! ♥︎ xx

  Reply
 • Beautiful <3

  Reply
 • Otroliga bilder!

  Reply
 • underbara foton kan riktigt känna doften från rapsblommorna!!

  Reply
 • Tack så mycket!!

  Reply
 • En fråga bara, känns det inte konstigt att posera sådär sensuellt framför din pappa? Och liksom, att han ska försöka fånga dina “sexigaste” vinklar på bild?

  Menar verkligen inte dömande på något sätt,om det låter så, utan undrar verkligen hur du liksom “kopplar bort” det awkwarda i det? Jag vågar iof inte ens “snyggposea” framför min sambo, haha, ja jag vågar iof knappt vända huvudet i min “snyggvinkel” då det känns så pinsamt, så det kanske är jag som är “överkänslig”! 😀

  Snygga bilder hur som! Gillar färgerna och du är ju vacker som alltid! 🙂

  Reply
 • Hej Anna! Haha! Förstår hur du tänker men först och främst så tycker jag inte direkt att jag tar eller lägger upp bilder i syfte att de ska vara sensuella och sexiga – dock är det ju såklart poser för att skapa en känsla/uttryck i mitt bildspråk. Här står jag i en rutig klänning på ett rapsfält, skillnad ifall jag låg och poserade i en säng t.ex. Sen har jag jobbat med min blogg i 10 år så att fota och få hjälp av mina vänner/familj/pojkvän har iom det blivit något naturligt antar jag, så jag orkar nog inte ens reflektera så mycket utan kan koppla bort det som vissa skulle tycka är “pinsamt” i det 😉 Jag vill bara skapa fint, inspirerande material! Tack så mycket! Kram 🙂

  Reply
 • Underbara bilder!

  Reply
 • Jättefina bilder!
  Vad har du förresten för bredd på skärpet? Tack på förhand! 🙂

  Reply