Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:54 | June 27, 2017

GOTLAND ON FILM

film analog 35mm film analog 35mm vallmo film analog 35mm

Framkallade en ny rulle film häromveckan och här är några bilder från vår helg på Gotland. Längtar tills vi snart är tillbaka där! Tänkte kanske sätta ihop ett inlägg med mina sommarplaner om det låter intressant? Hur som helst så har jag fått mycket frågor kring hur jag gör för att kunna dela mina analoga bilder och jag lämnar alltså in mina rullar för framkallning på en fotobutik i närheten, som sedan kan skicka dem till mig digitalt. Jag plåtar just nu främst på en Canon AE1 med ett 35mm 2.0 & ett 50mm 1.2. Är fortfarande rätt ny inom området men har blivit hooked snabbt och lär bara göra det mer och mer framöver eftersom det har gett mig en helt ny typ av fotokärlek, så bara hojta om ni funderar över nåt! Puss & kram

________________________________________

Translation: Developed some film the other week and here are some photos from our weekend on Gotland. I’ve received a lot of questions about my analog photos and how I can share them on socials – so I submit them for developing at a photo store nearby and when they’re finished I get them sent to me digital. Right now I use a Canon AE1 with a 35mm 2.0 & a 50mm 1.2. I’m still quite new in this but I will probably only do it more and more ahead since shooting film has given me a new kind of love for photography. Let me know if you have any questions! xx


15 kommentarer15 kommentarer om “GOTLAND ON FILM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De här var nog de finaste bilderna någonsin <3 herregud så bra! PST jag skickade DM på Instagram till dig, skulle nämligen vara roligt om du vill göra en livesändning på Instagram där man får ställa frågor 🙂

  Reply
 • Men åh, tack snälla!! Tack – ska kika direkt 🙂 Stor kram

  Reply
 • Fantastiska bilder! Jag och min sambo tänkte åka över till Visby en dag i sommar, bara en såndär kort tripp över två dagar och en natt, kan inte du tipsa om dina bästa ställen i Visby? 🙂 <3 Tänker att vi börjar i Visby så får vi åka dit fler gånger och åka runt (Fårö osv) men har du några tips som det är cykelavstånd till är det också välkommet. Kramar!

  Reply
 • Love your photos!

  Reply
 • Så fine billeder! Elsker stemningen

  Reply
 • love the vibe of analoge photography. Just bought a analoge camera today. X, C. – http://www.carmenmattijssen.nl

  Reply
 • Where in Gotland this beautiful flower field is? ? I’m looking for a location to a photoshoot, would be awesome to know!

  Reply
 • Jättefina bilder! Blir själv också sugen på att fota analogt igen.

  Reply
 • Vilka fina bilder! Jag har inte riktigt förstått skillnaden mellan digitala och analoga kameror/bilder, så skulle vara tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Så otroligt vackert med all vallmo! Älskar Gotland! 🙂

  Reply
 • herregud vad vackert! Nu blir jag ännu mer sugen att åka till Gotland, som en dröm att se dina bilder <3

  Reply
 • Tack snälla!! Älskar Gotland <3

  Reply
 • utrolig vakre bilder!

  Reply
 • Hej! Undrar vart du köpte kameran och objektiven 🙂

  Reply
 • Snälla fina du, kan du snälla berätta hur du redigerar dina bilder, är så kär i dem!!

  Reply