Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:05 | July 11, 2017

ADD VOLUME TO STRAIGHT HAIR

– This post is in collaboration with Lyko – lyko lisa olsson lyko lisa olsson lyko lisa olsson

För några veckor sedan teamade jag upp med Lyko, för att besvara en av de mest sökta stylingfrågorna online. Allt samlat och delat i en video som ni kan kolla in HÄR! Upplägget gick ut på att jag fick öppna Lyko-boxen som dels innehöll ett gäng produkter, samt en lapp som talade om mitt uppdrag “How do I add volume to straight hair?”– som jag på mitt personliga sätt fick lösa och besvara, helt enkelt hur jag hade gjort! Jag föredrar ju en naturlig styling som ni vet vid det här laget, men där lite extra volym och stadga är ett måste för mig. Ovan ser ni resultatet och en BTS. Hope u like! xx

_______________________________________________

Translation: A couple of weeks ago, I teamed up with Lyko to answer one of the most searched styling question online. All shared in a video that you can check out HERE! I opened the Lyko box that contained a few products and a note with my mission “How do I add volume to straight hair?”- that I got to answer and create in my own personal way. Simply how I would do it! As you know by now I prefer my hair not too styled, but some extra volume and texture is a must for me. Above you see the result & a BTS. Hope u like! xx


10 kommentarer10 kommentarer om “ADD VOLUME TO STRAIGHT HAIR”

    Åhhh va kul!! Blev så inspirerad. Har redan beställt hem Kevin murphy torrschampoo! Ska leta efter en bra “silk” plattång. Vilken plattång använder du (märke, namn)?
    Tack bästa du, Lisa!! ??

    Reply

    blev bara helt såld på produkterna pga.av din jätteglada fina demonstration

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här