Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:11 | July 14, 2017

BEDROOM LINEN

linen sheets interior bedroom inspiration

Bed-linen & photos via Ellos, H&M, Dirty Linen

 _

 Är det något jag är svag för och därmed beroende av när det kommer till inredning i sovrum så är det sängkläder i linne. Kuddar, täcken, överkast, sängkappor. You name it. Väljer gärna linne på alla delarna. Och för att kunna bedriva någon slags hobby-linnesamlande inom rimliga prisramar så vill jag bara slå ett slag för H&M Home’s alternativ i superfina färgtoner, liksom Ellos egna och alternativ hos Åhléns. Så fint att även köra olika färger på täcke och kuddar för att få en mer inbjudande och “slarvig” känsla. xx

_______________________________________________

Translation: If there’s something I’m addicted to when it comes to bedroom interior it’s probably bedclothes in linen. Pillows, quilts, spreads. You name it. Preferably on all of it. And to be able to vary and create a little linen collection at home within a reasonable price level I just have to share a word for H&M Home’s selection in great colors, such as the ones at Ellos and Åhléns. So nice also to mix colors on pillows and quilts to create more depth and a “messy” look. xx


2 kommentarer2 kommentarer om “BEDROOM LINEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Absolutely love it!

    Reply
  • Lisa! Vet att det inte är er säng på bilden men kikade i arkivet – hur bred är er säng och hur brett täcke har ni? Gillar att det hänger ner lite över sidorna!

    Reply