Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/July
23:51

HAPPY CAMPERS

volkswagen folkabuss arnhem clothing camp vibes fårö volkswagen folkabuss arnhem clothing camp vibes fårö volkswagen folkabuss arnhem clothing camp vibes fårö volkswagen folkabuss arnhem clothing camp vibes fårö

Dress, Arnhem Clothing. Hat, Brixton.

Ni som följer mig på instagram också vet att jag och Tim spenderade en vecka på Gotland som en del av semestern, där vi tog oss runt ön i en gammal folkabuss och campade i naturen. Är så sjukt glad för den veckan, var så himla mysigt och kul rakt igenom! Har en jäkla massa bilder att gå igenom och visa er nu så stay tuned, vi börjar med några här! Tanken var egentligen att jag skulle åka tillbaka till Stockholm nu i veckan, men jag bestämde mig faktiskt för att ta chansen att stanna ett par extra dagar här i sommarstugan på landet för att jobba härifrån istället. Sen blir det uppladdning i Stockholm innan det är dags för Positano, Italien där det ska plåtas i 3 dagar! Puss så länge

_________________________________________________

Translation: Those of you who follow me on instagram as well probably already knows that Tim and I spent a week on Gotland driving around the island in an old VW van and lived some camping life. I’m so happy for our week there, had such a great time! I’ve got so many photos to go through now so stay tuned, let’s start with these ones above! The plan was to go back to Stockholm this week but I decided to stay for a few extra days here at our summer house on the countryside, then I’ll have a couple of days in Stockholm to prepare before it’s time for work in Positano, Italy! Love 


13 kommentarer13 kommentarer om “HAPPY CAMPERS”

  Kan inte du berätta om din surfing? Vad kör du för brädor, tycker du det är lika kul som Tim? Tycker du inte det är svårt och frustrerande ibland? Jag vill så gärna vara den där surftjejen (och har en jättesurfig pojkvän) men efter två veckors kamp i år är slutsatsen att det är SÅ svårt!? Är du grym eller har du bara lärt dig att släppa prestigen?

  Reply

  Shit maj-britt vad idylliskt det ser ut!! Underbart!!

  Reply

  Så sjukt underbara bilder! Skulle jätte gärna vilja veta vad för kamera bilderna är tagna med? Tack på förhand ☺️

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.