Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06
/August
23:58

WISHFUL OUTFIT: RETRO ELEMENTS

– This post contains adlinks – 

Shirt, HERE. Sunglasses, HERE. Jeans, HERE. Shoes, HERE. Kimono, HERE. Hat, HERE.

_

Hej gänget! Nu har jag precis trillat innanför dörren på hemmaplan igen efter Italien. Är så jäkla glad och nöjd med våra dagar där! Så förväntansfull och spänd på att få se och gå igenom allt bildmaterial snart. Vi gick lööös på filmrullar i alla fall, och påsen som vi har samlat alla rullar i nu påminner lite om när man spelade kula när man var liten och man bar runt sin samling i en väl utvald påse. Lite samma beskyddande, stolta känsla som kommer tillbaka nu kan man säga. Väntar in Tim som är på ingång efter jobb i Lappland innan det blir sömn, ska bli så skönt att se honom så här efter två veckor! Och visst ja! Outfiten haha…så här hade jag gärna glidit runt någon dag väldigt snart – dille på den där gula tonen. Hörs mer imorgon, puss & god natt.

_________________________________________________

Translation: Hey babes! Just got back home again from Italy, so happy about our days over there! And now I’m beyond excited to see and go through all the photo material soon. We went crazy on the film rolls at least, which makes it even more fun since you don’t really know how everything turned out yet. Just waiting for Tim to get home any minute now after work in the north of Sweden before it’s time for sleep, I’ve missed him so much! Talk more tomorrow, love xx


7 kommentarer7 kommentarer om “WISHFUL OUTFIT: RETRO ELEMENTS”

    Alltså jag är så nyfiken på hur blogg funkar som yrke. Jag förstår största delen av fenomenet bloggyrke, men nu när du var på fotoresa med Amanda, hur fungerade det då? Tar hon betalt för att fotografera dig eller tvärtom eller hur funkar det? Så nyfiken 😀 Väntar med iver på bilderna! Ha det fint

    Reply

    I det här fallet så arrangerade jag fotoresan för att skapa kreativt content tillsammans med Amanda, där jag står för alla omkostnader kring resan och där vi tillsammans teamar upp dels för lite “portfolio” och marknadsföring 🙂 Kul att du är pepp, det är vi med!! Puss & kram

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.