Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/August
15:08

BLOPPIS 28/8!

 

 

Hörni!! Kom förbi och tipsa dina vänner om att fynda godbitar ur min, Hanna & Sanias garderober imorgon 28/8 mellan kl 17-21 på A House i Stockholm! Jag stor och rensar för fullt i detta nu…om inte annat blir det garanterat gött AW-häng imorgon. Hoppas att vi ses ♡♡

_


4 kommentarer4 kommentarer om “BLOPPIS 28/8!”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.