Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/August
23:23

POSITANO SNAPS

solid and striped 35mm film

Positano on 35mm film. ADLINKS – Dress from Ganni and swimsuit from Solid & Striped (direct links here & here!)

_

 Tjo gänget! Ett gäng snapshots från vackra Positano. Trillade innanför dörren för ett par timmar sen efter vår bloppis, blev verkligen så lyckat! Galet vilket tryck det var i början, med kö ut på gatan. Vi kör nog hyfsat snart igen, så kul att få träffa er på samma gång!! Börjar känna mig lite febrig så vi ligger i sängen nu och kollar på Netflix’s Shooter, fastnade redan igår kväll. Modeveckan drar ju igång från och med onsdag så har inte riktigt tid att bli sjuk, hoppas sömnen gör sitt! Puss & god natt

_________________________________________________

Translation: Hey babes! Some snapshots from beautiful Positano. I got home a few hours ago after our bloggers flea market, turned out so good! Crazy how many who showed up in the beginning. Let’s do it again soon! And so fun to meet some of you there at the same time!! I’m starting to feel a little sick so I’m laying in bed now watching Netflix’s Shooter, we started to watch it two days ago and we’re already on season 2 haha. Fashion Week starts in Stockholm this Wednesday so I don’t really have time to get sick, but hopefully some good sleep will help! Good night xx


4 kommentarer4 kommentarer om “POSITANO SNAPS”

    WOW vilka bilder!!!!
    Det var jättekul med bloppisen, både att träffa er och att få fynda massa gött, tack! <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.