Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/August
23:22

SORBET PART I

positano 35mm film the naked tiger andi bagus positano 35mm film the naked tiger andi bagus positano 35mm film the naked tiger andi bagus

Photos: Amanda Gylling, edit Linn Bergström

_

 Del 1 av den här lilla serien. Saknar färgerna och alla miljöer där nu! Önskar att vi blev tipsade om att ta med bättre skor till stranden dock på grund av de hundragradiga stenarna, haha. Hur som helst, kom nyss hem från en mysig middag tillsammans med Nelly-gänget för att kicka igång lite inför modeveckan imorgon. Blir ett gäng visningar och kul som alltid att få tillfälle att hänga med alla där emellan! Hörs mer då, puss xx

_______________________________________________

Translation: Part 1 from this little serie. Miss all the colors and surroundings around there now! I wish someone told us to bring better shoes to the beach though because of the extremely hot black stones, haha. However, just got back home after a cozy dinner together with Nelly to start of Fashion Week. Excited to see some of the shows tomorrow and also fun to get the chance to hangout with everyone in between! So long xx


9 kommentarer9 kommentarer om “SORBET PART I”

    Så fint! Var kommer bikinin och solglasögonen ifrån?

    Reply

    Love these shots. You look so good in The Naked Tiger x Andi Bagus bikini xx

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.