Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

31
/August
23:41

DAY II

fashion week stockholm hm fashion suite fashion week stockholm hm fashion suite fashion week stockholm hm fashion suite fashion week stockholm hm fashion suite

CREDITS & ADLINKS – Coat, skirt & shoes, H&M. Top, Mango (similar here & here). Photos by Rasmus Lindahl

_

…och när jag ändå är igång kommer här min look idag för dag 2 på modeveckan! Ska förresten klippa till luggen på måndag igen för nu ser jag knappt ut längre, haha. Men tillbaka till outfiten – kolla vilka geniskor? Det är precis sånt här som är anledningen till att jag älskar mode. Sista dagen är imorgon men jag checkar ut nu för att ta mig till Gotland. Kom fram hit tidigare ikväll så ska sova alldeles strax. Hoppas att ni haft en bra torsdag ♡

__________________________________________

Translation: …and while I’m on it, here’s my look today for day 2 at fashion week! Btw I’ll cut my bangs again this Monday because now I can barely see, haha. But back to the outfit – look at these genius shoes? This is exactly why I love fashion. Last day tomorrow but I’m done for this time since I just got to Gotland over the weekend. Hope you’ve had a great Thursday ♡


14 kommentarer14 kommentarer om “DAY II”

  Gud så coola boots! Love Ehm… och jackan! Så fin färg 😀
  kram wallbergz

  Reply

  Det är en geni-outfit! Skulle bara vilja kopiera hela looken!!

  Reply

  Oh kjolen ? du råkar inte veta när den kommer ut till försäljning? Hittar den ej på nätet/butik

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.