Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:46 | September 3, 2017

NEON

lisa olsson tictail leica

Wearing dress from Tictail in New York

_

God kväll på er! Jag vaknade med halsont imorse så  har försökt vila bort det större delen av dagen framför The Crown, mötte upp Amanda en sväng senare i eftermiddags för en kaffe och catch-up och nu sitter jag och kör mailrace med datorn på magen i sängen. Fördelarna med att vara egenföretagare ibland. Dagen imorgon kommer att gå lite i ett känns det som för att bocka av ärenden och möten innan jag åker till New York på tisdag!! Så pepp, var visserligen inte superlängesen jag var där senast men extra kul då många vänner kommer vara där samtidigt nu i och med Fashion Week. Och förresten – det är september, hur galet är det?? När jag kommer tillbaka efter New York är det nästan min födelsedag och höst på riktigt. Blandade känslor, men just nu framför allt taggad faktiskt! So long xx

____________________________________________________

Translation: Good evening babes! I woke up with a sore throat so I’ve been trying to relax most of the day in front of The Crown, met up with Amanda for a coffee and some time to catch-up later this afternoon and now I’m laying in bed doing emails. The advantages of being self-employed sometimes. My day tomorrow will be kinda hectic to manage to get everything done with meetings etc before I’m off to New York on Tuesday!! So excited, even though I was there pretty recently it feels extra fun this time since a lot of friends will be there at the same time because of Fashion Week. And btw – it’s already September, how crazy is that?? When I get back after New York it’s almost my birthday and autumn for real. Mixed feelings, but actually mostly excited right now! So long xx


6 kommentarer6 kommentarer om “NEON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här