Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:27 | September 7, 2017

WILLIAMSBURG DAYS

_

Några första snapshots från New York! Vi har bott och hängt i Williamsburg, Brooklyn nu de första två nätterna och jag älskar ju den delen av stan! Har ärligt talat dock inte mått helt hundra på grund av förkylningen men det går förhoppningsvis åt rätt håll nu, har halvt tappat rösten dock så jag är tystare än vanligt för tillfället haha. Nu är vi på g in mot stan för att byta hotell, hörs snart! Puss

_________________________________________________

Translation: Some first snapshots snapshots from New York! We’ve stayed in Williamsburg, Brooklyn these first two nights and I love this part of the city! Honestly I still feel sick because of my cold but hopefully it gets better soon, I’ve almost lost my voice though so I’m pretty quiet atm, haha. Now we’re gonna change location and start this day for real, talk soon! xx


10 kommentarer10 kommentarer om “WILLIAMSBURG DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här