Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10
/September
12:04

OVERALL

lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree lisa olsson reformation corduroy overall dungaree

Overall, Reformation. Shirt, L’Academie (adlink here!).

_

Okej, maraton i antal bilder men lika bra ibland. Så här har jag glidit omkring idag! I min nya storfavorit, dessa hängslebyxor i manchester. Så skönt plagg att ha på sig också. Hade verkligen noll energi i både huvudet och kroppen ikväll så när jag kom tillbaka till hotellet drog jag igång med jobb härifrån sängen istället. Ska komma upp tidigt imorgon bitti så jag hinner maxa dagen innan jag behöver röra mig mot flygplatsen i alla fall, kommer sakna den här stan minst lika mycket den här gången känner jag! Hoppas att ni har en fin helg. Hörs snart, so long! xx

__________________________________________

Translation: Ok, a marathon in photos but let’s go. Here’s my look for today! Wearing my new big favorite, this overall in corduroy. Such a comfy piece to wear too. I really had no energy tonight so when I got back to the hotel I decided to work from bed instead. Gonna wake up early tomorrow and catch the day before I have to leave to the airport, I’ll miss this city as much as usual! Hope you all have a great weekend. Talk soon! xx


20 kommentarer20 kommentarer om “OVERALL”

  I’m totally in love with this look! And this 6th pic should definitely be Your new profile photo on the blog :-))

  Reply

  I’m in love with that overall! ? The photos are very cool! X

  Reply

  Hvor er de fine til dig – elsker virkelig også den grønne trøje under

  Reply

  Love the effortless look with the hair.

  Reply

  Love the look, Lisa! No big news, haha. With what lenses are you shooting, please? <3

  Reply

  så snygg i håret lissaaaa!

  En liten fråga, svara om du kan svara hehe fattar att det är lite hur långt är ett snöre-fråga.
  Vet du någon kul lokal i Stockholm man kan hyra för en sittning på 35 personer ? vi kommer även ha live gig, fotoutställning och presentationer. Letar efter något som inte är en riktig festlokal liksom, utan mer en atelje, lägenhet, cafe, studio, hidden gem…. Kram! Någon annan som vet kanske?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.