Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:24 | September 22, 2017

GOLDEN HOUR

gina sparkling nights lisa olsson

Wearing Gina Tricot (adlink!)

_

Hej på er! Har ni en fin fredag so far? Jag sov kvar på Haymarket efter produktionen igår eftersom att vi inte blev klara förrän sent (kolla in insta story/instagram för mer därifrån!), så det kändes extra lyxigt att få starta dagen med hotellfrukost. Den är sjukt bra där! Inte superofta jag kör helsvart, men gillade verkligen min look på plåtningen igår! Bästa Hanna MW på styling såklart. Nu har jag precis landat nere i Blekinge och är på väg ut sista biten mot sommarstugan, så så taggad på att komma fram och redo att hänga här i helgen. Känns som att jag skrivit det några gånger här nu, haha. Och Tim ringde precis och sa att han åker direkt från München hit redan ikväll istället för imorgon, åh!! Hela familjen samlad ♡ Hörs sen! x

____________________________________________________

Translation: Hey babes! Hope you’re having a great Friday so far? I stayed at Haymarket over the night after the production yesterday (check out my insta story/instagram for more updates!) so felt extra good to start the day with some hotel breakfast. Not very often I wear all black, but I really liked my look yesterday! The best Hanna MW styled the shoot of course. Just got out from the flight and now I’m on my way out to our summer house, so so ready to spend the weekend here. And Tim just called me and said that he’s coming tonight from München instead of tomorrow, so happy!! Hope you get a great one! Whole family together ♡ Talk soon x


7 kommentarer7 kommentarer om “GOLDEN HOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här