Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:56 | September 29, 2017

MOON DANCE

for love & lemons dress all that glitters lisa olsson for love & lemons dress all that glitters lisa olsson for love & lemons dress all that glitters lisa olsson for love & lemons dress all that glitters lisa olsson for love & lemons dress all that glitters lisa olsson

Dress, For Love & Lemons (adlink here!)

_

En bildserie tillsammans med Amanda Gylling som jag satt och redigerade klart igår eftermiddags. Hoppas att ni gillart! Älskar, älskar den här klänningen. Jag sitter just nu och jobbar från Pom & Flora atm (får såna galna cravings efter deras havregrynsgröt med hjortronsylt) och ska alldeles strax röra mig bort till Frida Selkirk och fixa naglarna. Känns extra lyxigt att göra på en fredag! Sen blir det väl några timmar på kontoret innan jag ska hänga med Carro ikväll. Långpromenad och Ticket to Ride (sällskapspelet) och rödvin bestämde vi. Alltså pensionärer, haha?! Men älskart. Hoppas att ni har en skön fredag! xx

_______________________________________________

Translation: A photo series together with Amanda Gylling that I finished editing yesterday afternoon. Hope you like it! Love, love this dress. Right now I’m at Pom & Flora working and I’m soon about to head over to Frida and get my nails done. Feels extra luxurious to do on a Friday! Afterwards I guess I’ll be working from the office for a few hours before I’m meeting up with Carro tonight. Think we’ll go for a long walk and the play Ticket to ride and have red wine. We do sound like grandmas, haha?! But I love it. Hope you have a great Friday! xx


8 kommentarer8 kommentarer om “MOON DANCE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här