Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09
/October
16:32

ALL THAT GLITTER

35mm flash lisa olsson amanda gylling for love & lemons dress all that glitters lisa olssonfor love & lemons dress all that glitters lisa olsson

35mm flash with Amanda Gylling Wearing For Love & Lemons (adlink)

_

Part II på denna blixtserie. 30 grader klockan 9 på kvällen på den där balkongen känns avlägset nu. Men om man bortser från regnet njuter jag faktiskt av hösten nu! Känner mig alltid som mest produktiv då och jag älskar den känslan, att komma igång efter sommaren. Tycker ni att jag är helt ute och cyklar nu eller är ni likadana? Det är en extra bra måndag för övrigt tack vare att min närmsta tjejkompis Karna kom upp till Stockholm idag för jobb – vilket innebär att vi tajmar in häng och att hon bor hos mig till imorgon! Drömmen. Vi sitter med varsin dator och jobbar för fullt på Kaffeverket nu, innan vi tänkte ta en runda på stan och bara strosa runt. Hörs lite senare! PUSS

_________________________________________________

Translation: Part II of this photo serie. 30° at 9 pm on that balcony feels pretty far away right now. But if you don’t think about the rain I actually really enjoy autumn! I always feel and get the most productive then and I love that feeling, to get back to routines after summer. Do you agree with me? It’s an extra good Monday today thanks to that my best friend Karna came to Stockholm this morning for work – which means that she stays at my place and we get the chance to hangout too! The dream. Right now we’re at one of my favorite cafés working from the computers, before we’re thinking about checking out a few stores and just stroll around. Talk more later! xx


7 kommentarer7 kommentarer om “ALL THAT GLITTER”

    Gud så fina bilder!! Älskar klänningen också, så fin!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.