Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:14 | October 17, 2017

SUN SEEKER PART I

Arethé Tictail 35mm yellow suit Arethé Tictail 35mm yellow suit Arethé Tictail 35mm yellow suit Arethé Tictail 35mm yellow suit Arethé Tictail 35mm yellow suitArethé Tictail 35mm yellow suit

Silk suit, Arethé / Tictail. Shot on 35mm by Amanda Gylling.

_

Den här bildserien från Positano, Italien har jag längtat efter att visa er! En av favoriterna so far tror jag, hoppas att ni också får feeling. More to come! Hetstisdag idag och oktober innebär nog mest späckat schema för hela året känns det som, men det är bara att köra på. Åh jag bara önskar att jag redan nu kunde avslöja allt om de projekt jag jobbar på parallellt med allt annat dagliga som innefattar mina sociala kanaler, men det får helt enkelt vänta lite till hehe. Men kommande året kommer jag att jobba mer och hårdare än någonsin, för roliga saker och som indirekt även inkluderar er! Jag kom hem från kontoret vid sju och har precis slängt i mig en halloumisallad, skulle kunna äta halloumi varje dag. Blir beroende av smaken. Ska skicka in bokföring, ta en dusch och sen landa framför en film! Var nära på att skriva “ta ett bad” men det var bara önsketänk, i vår nästa lägenhet har jag fan badkar som krav. Livet. Hoppas att ni har en skön kväll? Puss & kram x

_______________________________________________

Translation: I’ve been longing for to show you guys this photo serie we did in Positano, Italy! One of my favorites so far I think, hope you like it too. More to come! Stressful Tuesday but October is probably the month with most work of the year, so let’s do it. I wish that I could tell you everything about some other projects I’m working on besides everything else with my social channels, but I guess I’ll have to wait a little more hehe. But the upcoming year I’ll be woking more and harder than ever, for fun things that also kind of includes you! Got home from the office an hour ago and just ate a halloumi salad, I could eat halloumi everyday seriously. I get addicted to the taste. Now I’ll do some last accounting, take a shower and then watch a movie! I almost wrote “take a bath” but that was only wishful thinking, in our next apartment I’ll have bathtub as my must. Life. Hope you have a great evening? Love! xx


11 kommentarer11 kommentarer om “SUN SEEKER PART I”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love this look a lot. I really like the color, and I can totally see how you’d look with this outfit in Positano, it’s such a colorful city!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • allltsååå- älskar bilderna!
  du äger!

  å gult e inte fult! ?

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia froml TGL
  https://thegoldlipstick.com

  Reply
 • Hej fina du! Jag har följt dig länge och verkligen sett din utveckling och framgång och tycker att du är helt fantastisk på alla vis. Men jag måste säga att jag läst de senaste månaderna om att du har otroligt hektiska dagar, att du slänger dig i sängen dödstrött och sitter med mycket jobb när en frisk människa egentligen bara borde vara slappna av. Att se att du nu skriver att du skall jobba hårdare än någonsin får mig att bli så orolig!

  Serien “We can’t do it” (https://www.svt.se/edit-we-cant-do-it/) på svt berör verkligen de här ämnena och det känns som att du verkligen är på väg dit… De som går in i väggen av för mycket stress upplever 10 år efter “väggen” att de fortfarande lider av sina syndrom och hjärnan påverkas otroligt dåligt av stressen. Usch… Hoppas du ser den här kommentaren och tar på allvar vad jag skrivit!

  kram på dig <3 ta det lugnt <3

  Reply
 • Hej Olivia! Vad glad jag blir, tack för dina fina ord och häftigt att du hängt med här så länge!
  Och framför allt tack för din kommentar, jag uppskattar verkligen det ska du veta och tar dina ord på allvar. Jag reflekterar en del över det här redan och tror tyvärr att det är lätt att bara köra på, än mer om man tycker att sitt jobb (oftast) är väldigt roligt. Likaså tror jag tyvärr att det finns någon slags underliggande press och känsla att jag måste jobba “dubbelt så hårt” för att min omgivning, mina följare osv ska förstå att det jag gör faktiskt är ett riktigt jobb. Ska kolla in serien på SVT, där vill jag INTE hamna! Och se till att hitta fler pauser emellan, redan bestämt långhelg ute på landet i stugan nästa helg med min pojkvän <3 Stor kram till dig <3

  Reply
 • the perfect yellow tone

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply
 • Such a beautiful color!

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • Så sjukt coola bilder!

  Reply
 • I love that matching set! Gorgeous shots!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

  Reply
 • Håller med Olivia som skrivit tidigare. Också följt dig sen 2007 kanske. Blir orolig för dig. Hoppas du vilar dig ordentligt och bromsar i tid om du känner att du har för mycket. Kram

  Reply
 • Hej Sofia! Tar verkligen till mig dina och Olivias ord. Genuint så är det under kontroll men jag lovar verkligen att ha koll på det, för min egen skull. Stor kram och tack för din kommentar

  Reply