Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19
/November
19:02

SOON: MARRAKECH

Har ni haft en fin helg favoriter? Det har jag! I fredags hade jag kvalitétstid med min syster hela kvällen inpå natten, igår hängde jag och Tim kvar i sängen och latare oss i flera timmar innan vi fick ett ryck och bestämde oss för att dra och klättra och shit – jag tror jag har hittat min nya träningsform!! Så sjukt kul. Efteråt drog vi på spontanmiddag på Yuc innan vi båda somnade framför en film som jag inte ens minns namnet på för att vi däckade, haha. Och idag fyller min syster 28! Svängde förbi med blommor i förmiddags och firade innan vi gick och käkade, kollade in Bonniers konsthall osv osv…hur som helst, det var min helg! Om ett par dagar dock drar jag till Marrakech vilket ska bli dröm, och sist jag var där var ju en ganska speciell resa då vi plåtade kampanjbilderna- och filmen inför släppet av min kollektion för Nelly. Sista bilden är en av dem, minns ni? Så rolig tid! Blir så inspirerade av alla färger och arkitekturen där. Och eftersom att förra resan skedde lite i smyg för att inte avslöja för mycket av vad vi gjorde där borta, så ska jag se till att vara extra flitig med kameran den här gången. Hojta gärna om ni har några personliga tips! Puss & kram x

________________________________________________

Translation: Hope you’re having a great weekend? I have! This Friday I spent some quality time with my sister all night long, yesterday Tim and I stayed in bed most of the day before we decided to go climbing and wow – I think I’ve found my new workout!! So much fun. Afterwards we went for a spontaneous dinner at Yuc before we fell asleep infront of a movie. And today it’s my sisters birthday so I went over with flowers and celebrated, had food and checked out an art exhibition…anyway, that was my weekend! In a couple of days though I’m off to Marrakech which I’m really excited for, and last time I was there was quite special to me since we did the campaign shoot for my collection for Nelly. The last picture is one of the, do you remember? And because I only posted sneak peeks last time to not reveal too much, I’m gonna make sure to get a lot of photos this time for you. Please let me know if you have any personal tips! Love x


7 kommentarer7 kommentarer om “SOON: MARRAKECH”

    Hej Lisa! Tack för en inspirerande blogg! Jag blir alltid lika glad när jag går in här. Med tanke på ditt intresse för mode, skulle du vilja göra ett inlägg där du kollar tillbaka i arkivet och kommenterar tidigare outfits? Både outfits som du tycker mycket om och kanske något som du inte skulle bära idag. Det hade varit roligt. Hoppas du får en fin kväll, kram 🙂

    Reply

    Hej Lisa! Nu har jag inte varit i just Marrakech, men förra sommaren var jag i Marocko och surfade. Ett ställe man bara måste besöka är Paradise Valley, jag har på fullaste allvar aldrig sett något så vackert. Det är lite knepigt att ta sig dit men jag tror verkligen att det borde finnas någon slags utflykt med guider dit. Jag har en video på min instagram (@bellaskoog) samt en bild därifrån om du vill se hur det ser ut. Kram!

    http://nouw.com/bellss/bast-fransforlangning-i-gavle-32052709

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.