Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21
/November
11:29

FLORAL

– This post is in partnership with Nelly.com & contains adlinks –

Shop my outfit – Trenchcoat, here! Top, here! Pants, here! Shoes, here!

_

God daag babes! Fenomenet Black Friday har ju blivit till Black Week det senaste året, dvs en hel vecka fylld av bra deals online och i butik – liksom hos Nelly. De kör ett nytt erbjudande varje dag t.o.m. söndag så är det någon gång man ska passa på att antingen unna sig själv eller kanske någon i din närhet inför jul så är det nu! Idag kör de t.ex. 25% off på alla jackor här, om ni kanske inte hunnit lägga vantarna på årets vinterjacka än. Dessa tre är mina favoriter: 1, 2 & 3! Ska se till att hålla extra utkik under veckan så att jag kan boosta er med mina personliga tips och favoriter! Dessa byxor har för övrigt blivit nya vardagsfavoriter. Puss så länge!

________________________________________________

Translation: Good day babes! Black Friday has really turned into Black Week this year, which means one week filled with great deals in store and online – such as Nelly. They offer a new deal everyday until Sunday this week so this is the time to treat yourself a little extra or someone you like, maybe for Christmas? Today they offer 25% off on all jackets here, if you haven’t ordered this years winter jacket yet then go for it. These three are my faves: 1, 2 & 3! I’ll make sure to keep an extra eye out this week so that I can boost you with my personal favorites and tips! These pants are btw new everyday favorites. Love! 


11 kommentarer11 kommentarer om “FLORAL”

  Hej Lisa! Har precis lyssnat på ditt gästavsnitt av Influencerpodden. Jag ville bara berömma dig en smula! Har följt dig sen vi båda var små embryon, och det var verkligen värdefullt att ha fått din skarpa insikt i branschen! Tycker du är otroligt duktig, och att du verkligen har levlat och avancerat i takt med att hela den digitala mediamarknaden gjort det. Få modeorienterade bloggare är lika high fashion som du! Man får lov att gratulera 🙂 Men! Jag funderade på ditt resonemang kring framtiden för influencers. Du nämnde att timing till viss del hjälpt dig framåt och avgjort din chans till att jobba med det du gör idag. Jag får en känsla av att det här gäller de flesta av Sveriges ledande influencers – det har varit ungefär samma skara som lett vägen framåt i åtminstone ett par år. Tror du att den nuvarande branschen är mottaglig för nya profiler? Eller är influencerscenen som den ser ut idag liksom redan konsumerad? Vad skulle du rådgöra en ny aspirerande fotograf/skribent som hemskt gärna vill livnära sig på ett eget bolag, allra helst med en blogg som huvudsaklig kanal, att göra? Finns det hopp om att finnas med i bilden? Med tanke på att det tar åratal att bygga upp en lojal följarskara, tror du att möjligheten att ha ett yrke i likhet med ditt kommer att finnas i framtiden? Så mycket frågor och rörigt skrivet, men jag hoppas att du förstår hur jag menar! Stort tack för allt ditt hårda arbete, du inspirerar! 🙂

  Reply

  Hej! Din senaste bild på Instagram har du en blå stickad tröja, vart kommer den ifrån?

  Reply

  Den kommer ifrån H&M! La upp bild med direktlänk till den i ett inlägg häromdagen! Kram 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.