Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22
/November
11:29

INFLUENCERPODDEN

lisa olsson influencerpodden

Hej på er! För ett tag sedan fick jag äran att vara med i ett avsnitt av nya Influencerpodden som drivs av entreprenören Anton Granlund, med syfte att öka förståelse för branschen och lyfta yrket. Viktig podd tycker jag och spännande att den riktar sig både till marknadschefer liksom mina följare! Avsnittet släpptes igår så om ni är sugna på att lyssna på mig kan ni göra det HÄR! Poddpremiär för mig dessutom. Tack för att jag fick vara med! Puss & kram

x

_____________________________________________________

Translation: Hey you! I had the honor to be guesting the new podcast ‘Influencerpodden’ by the entrepreneur Anton Granlund recently. The episode got released yesterday HERE and unfortunately everything’s in Swedish so it won’t make sense for a lot of you haha, but if you wanna hear me speak weird for a moment go for it 😉 Love x


9 kommentarer9 kommentarer om “INFLUENCERPODDEN”

  så jäkla bra och informativt, superrelevanta frågor och du är bara helt fantastisk och klok. BRA

  Reply

  Lyssnar på podden nu och vara bara tvungen att checka in din blogg, när jag för det mesta bara följer dig på Instagram. Uppskattar dina värderingar och hur positiv du är! Keep up the good work 🙂

  Reply

  Hej Jonna! Gud vad roligt att höra, blev så glad av din kommentar. Kram & tusen tack 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.