Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:53 | December 4, 2017

9 FROM MY PHONE

Vet att jag redan har visat en detaljbild på detta men snubblade över den igen och längtade tillbaka lite till den fina färgen jag hade här. Var hos min vän Klara häromveckan och gjorde spraytan för första gången på typ ett år och jag hade glömt hur gött det faktiskt är att få känna sig lite extra fräsch ibland. Klara sprayar inför H&M’s plåtningar bl.a. och hon är grym, du kan nå henne på 0722119995 för jul & nyår! <3

/ I know I’ve already showed a detail photo of this but I’m longing back to when I had this nice color. Went by my friend Klara for a spraytan for the first time in a long while and I’d forgot how good it feels to feel a little extra fresh sometimes. Klara does spraytans for H&M’s photo shoots for example and she’s really great, you can reach her at 0722119995 for Christmas & New Year’s <3

LIVETS pizza! En hel buffalomozarella, tack. Från 800 grader (såklart).

/ This pizza is LIFE! More buffalo mozzarella, please. From 800 grader (of course).

Uställning på Bonniers konsthall häromveckan.

/ Art exhibition a few weeks ago.

Från klättringen igår med Tim och hans bror! Tänkte skippa det idag men bestämde mig för att köra i sista sekund ändå så kom precis innanför dörren, 3,5 timme senare. Så slut men BÄSTA känslan!

/ From yesterday’s climbing session with Tim and his brother! Thought I’d skip it today but decided to go for another session in last minute so just got back home, 3,5 hours later. So tired but BEST feeling!


Älskar min pyjamas. Letade efter en länk till er men den verkar inte finnas kvar, kommer från ASOS i alla fall. Kanske borde klippa av den där lappen på kudden också haha, stelt…

/ Love my pyjamas. Looked after a link for you but couldn”t find it, it’s from ASOS. And maybe I should cut off that tag from the pillow haha, awkward…

Lite fredagslyx på Noir Stockholm i fredags med Sania. ♡

/ Some Friday luxury at Noir Stockholm last Friday with Sania. ♡

Ni som brukar kolla mina insta stories lär ha snappat upp att jag är obsessed av saffransbullar. Det börjar spåra ur. Fabrique’s är så sjukt saftiga, vinner hittills enligt mig. Tipsa om ni vet fler ställen!!

/ For those of you who follows my insta stories probably knows about my obsession with saffron buns, they’re just TOO good. Best thing about December. The ones from Fabrique are the best so far in Stockholm imo.

Och i år gjorde jag min egen julkalender till Tim i smyg! Så han får en liten present varje dag till jul. Romantik-plusäng va? (jag är typ lika exalterad varje morgon som han är).

/ And this year I made my own advent calendar to surprise Tim! So he gets one small present everyday until Christmas. (I’m just as excited as he is every morning).


21 kommentarer21 kommentarer om “9 FROM MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här