Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:47 | December 6, 2017

FOCUS: DETAILS

fashion week stockholm hm fashion suite mockajacka indiska manchesterbyxor H&M lisa olsson orange sweater silk skirt lisa olsson eneri studios wide sleeve knit lisa olsson silk pants H&M Lisa Olsson malene birger valentino bag lisa olsson ganni dress lisa olsson leopard silk malene birger acne velocite lisa olsson Arethé Tictail 35mm yellow suit

10 kommentarer10 kommentarer om “FOCUS: DETAILS”

    Magiska kombinationer! Det är inte så att du tänkt sälja dina silverstövlar på översta bilden? Grämer mig så över att jag aldrig lyckades få tag i ett par? och köper gärna dina om så är fallet. Xx

    Reply

    Så fint när du matchat mocka med manchester, det är verkligen den bästa höstkombinationen!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här