Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09
/December
23:44

COSTA RICA

Lisa Olsson Lombok Surf Galicien Surfakademin

Mixed photos from Galicia, Lombok & Bali

_

NU är det bestämt och bokat! I januari åker jag och Tim till Costa Rica för efterlängtad semester och surf tillsammans. Då är det över ett år sedan vi reste tillsammans, känns som att många får känslan av att vi är reser med varandra jämt men vi åker ju i princip alltid på olika håll i och med våra jobb, haha. Så det här känns extra fantastiskt och overkligt. Ser så, så fram emot det! Vi funderade först på Indo igen men i och med dels regnperioden och nyfikenheten att testa på något nytt så valde vi att satsa på Costa Rica nu, som vi båda hört så gott om. Har kanske någon av er varit där? Vi slår två flugor i en smäll dessutom och bor både själva en tid för att kunna signa ut helt och vara bara vi, och så har vi även lyxen att råka ha våra vänner från Surfakademin där samtidigt som vi bor hos andra delen! De skapar magi varenda gång vare sig det gäller locations, häng, surf och allt därtill så får ni chansen borde ni boka ni med! Ska berätta om våra planer lite mer ingående när det närmar sig <3 Puss så länge!

_________________________________________________

Translation: NOW it’s booked! In January Tim and I are going to Costa Rica for vacation and surf together. At that time it will be over a year since we travelled together, feels like many get the feeling of that we travel with each other often but almost every time we travel in different directions due to our jobs, haha. So this feels extra amazing and unreal. I’m really, really looking forward to it. We were considering to go to Indonesia again but because of the rain period and the curiosity to explore something new we decided to go for Costa Rica, that we’ve both heard so much about. Have any of you been there maybe? We’ll both be staying just the two of us to get the chance to just go offline and get some quality time together, and then we also got the luxury to have our friends there from Surfakademin where we will be staying the rest of the time. They create magic every time whether it’s the location, the company, surfing and everything else so if you get the chance you should book too! I’ll tell you a bit more about our plans soon when it approaches <3 Love!


11 kommentarer11 kommentarer om “COSTA RICA”

  ÅH! Sa senaste igår att jag är sugen att åka på surfresa där, sjukt otippat för att vara mig men tror jag skulle gilla det sååå 🙂

  Reply

  Jag gillade inte alls Costa Rica jämfört med grannländerna eftersom det är så otroligt mycket dyrare och turistigare. Alltså det är jättefint men jag skulle hellre åka till Nicaragua om jag skulle surfa!:)

  Reply

  Fattar, vad tråkigt! Många av våra vänner har varit och rest och/eller surfat både i Costa Rica och Nicaragua och pratar väldigt gott om båda så är positiv till att få en bra upplevelse oavsett 🙂

  Reply

  These pictures where you actually do stuff are so much better than just posing in clothes, at least to me 😉
  Those surfing, longboarding or camping are my favorites.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.