Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:38 | December 15, 2017

FRIDAY FLUFF

Hunkydory Hunkydory

CREDITS & ADLINKS – Jacket, Hunkydory. Jeans, Reformation. Bag, J.W.Anderson (here!).

_

Igår vinkade jag av Tim som åkte på jobb i Gambia nu innan jul och på kvällen hade vi julmiddag och fest med hela CUBE kontoret där jag är signad. Är så tacksam för de människorna, bästa! Tog lite sovmorgon idag innan jag drog iväg på möte och nu ska jag snart stänga igen datorn och möta upp min syster. Har varit så mycket senaste veckorna så vi har inte hunnit hänga så mycket. Och vet ni vad? På söndag åker jag med väldigt (!) kort varsel till Seoul!! Jag har bara 2 dagar på plats och tyvärr vill jag inte avslöja än vad jag ska göra där, men förhoppningsvis är det början på något stort <3 Så tills dess ska jag bara förbereda mig inför resan. Men först: 100% chillkväll. Puss så länge!

_____________________________________________

Translation: Yesterday Tim went to Gambia for work before Christmas and yesterday night we had a Christmas party with the office at CUBE where I am signed. So grateful for these people, the best! Got some extra sleep this morning before I headed to a meeting, and now I’m gonna shut down the computer and meet up with my sister. It’s been some quite busy weeks so we haven’t really had time to hangout. And you know what? On Sunday I’m going to Seoul!! I will only have 2 days there and unfortunately I don’t wanna reveal what I will be doing there yet, but hopefully it’s the start of something big <3 So until then I’m gonna prepare myself as much as possible before the trip. But first: 100% chill tonight. Love!


6 kommentarer6 kommentarer om “FRIDAY FLUFF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Looks so cozy! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hej! Måste bara fråga hur du tänker i miljöfrågan? Ditt jobb är ju influenser och det innebär att du har stort inflytande på unga vuxna. Tycker att jag alltid ser influensers som flyger till en plats för att göra ett jobb under kanske två tre dagar (om ens det) och sen flyger hem igen. Känns det inte lite skevt att uppmuntra den sortens resande? Det är ju någonting som vår planet inte har råd med egentligen. Jag förstår att det är ditt jobb och att det finns många andra jobb som innebär lika mycket resande. Men dessa jobb syns oftast inte lika tydligt i sociala medier och påverkar inte lika många. Är detta någonting som kanske kunde tas upp i bloggen?
  Ps. Tycker verkligen om din blogg och uppskattar allt annat på den men känns bara som att miljöpåverkan och flygning borde nämnas. 🙂

  Reply
 • Great jacket! x

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • where is the option to follow your blog by email?

  Reply
 • Så snyggt!

  Reply