Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:31 | December 19, 2017

HELLO SEOUL

Hej från Seoul!! Så spännande att vara här, har inte riktigt hunnit få grepp om staden av den enkla anledningen att den är enorm – men I like! Har strosat runt i ett par timmar på stan men i övrigt så jobbar jag hela tiden med jag är här. Reser själv den här gången och det har jag ju gjort innan även om det inte hör till vanligheten, men det går ju fint! Man måste ju gilla att hänga med sig själv liksom tänker jag. Känner mig hur som helst upprymd och tacksam över anledningen till att jag är här (som jag inte kan avslöja riktigt än)! Vet inte hur jag ska vända och vrida på dygnet nu dock i och med tidsskillnaden på 8 timmar, men målet är att inte hinna bli jetlag till julafton. Som är så snart?! Längtar så himla mycket efter Tim som är i Gambia och jobbar och hela min familj som jag äntligen ska få träffa snart. Puss & kram från mig så länge <3

_____________________________________________

Translation: Hello from Seoul!! So exciting to be here, haven’t really had the time to get the full picture of the city since it’s huge – but I like! Been strolling around for a few hours but other than that I’m only working while I’m here. I travel alone this time and I’ve done it before even though it’s not the most common way, but it’s fine! You have to enjoy to just hangout with yourself I mean. Anyhow I feel thankful and happy about the reason why I’m here (that I can’t reveal yet)! Don’t know how I’m gonna handle the 8 hour time difference now though, but the goal is to not get jetlag for Christmas. Which is so soon?! Can’t wait to be reunited with Tim who’s in Gambia right now and to finally be with the whole family soon. Love from me <3


9 kommentarer9 kommentarer om “HELLO SEOUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här