Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:46 | December 27, 2017

MY 2017 PART I

lisa olsson

I januari var jag (insåg jag nu) sjukt brun tack vare vår Indonesien-resa där i november/december. Gränsfall med magkort i januari men det var man väl kanske värd där så länge det varade, haha. / In January I was (which I realized now) very tanned after our trip to Indonesia during november/december. Risky to go for crop tops in January but I guess you deserve it while the tan lasted, haha.

ELLE galan 2017

Gick på ELLE-galan tillsammans med dessa fina människor… / Went to the ELLE gala with these amazing ladies…

ELLE galan 2017

…iklädd denna magiska skräddarsydda klänning av Ida Lanto. Kändes som en dröm att få bära den! / …wearing this dreamy custom made dress by Ida Lanto. Felt like a dream to wear it!

Lisa Olsson Lisaplace Apartment Home Interior Lägenhet Hem

Och i januari levde fortfarande vår fina växt <3 Nu har jag bara bildbevis kvar, haha… / And in January our beautiful tree was still alive <3 Now I only have some photos left, haha…

I februari flängde jag runt på jobb i Paris i två omgångar, samt en Köpenhamns-visit tillsammans med Tim i samma veva som vi var nere i Malmö. Kan verkligen sakna närheten till Köpenhamn! Tim fick en helg där i present som vi fortfarande inte fått till, men det tar vi igen under 2018 istället. / In February I was traveling for work to Paris twice, and a visit to Copenhagen with Tim. I really miss to have Copenhagen nearby! Tim got a weekend in Copenhagen as a gift from me that we haven’t done yet, but we’ll make it happen in 2018 instead.

Lisa Olsson Paris YSL Beauty Frill Top paris

I Paris hängde jag med YSL Beauty-teamet och staden visade sig lika vacker om vanligt. Hann kolla lite vintageshopping den här gången vilket jag inte gjort där förut och kommer verkligen se till att fördjupa mig i det till nästa gång! Hittade ju en fantastisk blå kappa i mocka och fuskpäls-krage som några av er kanske minns? / Hangout with the YSL Beauty team and the city was as beautiful as always. Also had time to check out some vintage shopping this time and I’ll definitely do some more research for that until next time! Found that amazing blue suede coat with a faux fur collar that some of you might remember?

lisa olsson gucci marmont pink yellow coat

En favoritlook från februari. / A favorite look from February.

I mars släpptes min kampanj tillsammans med PUMA som syntes online och i butik. / In March my campaign together with PUMA got launched and could be seen online and in stores.

♡ PRESS BELOW TO READ THE FULL POST ♡

peak heli ski lisa olsson saalbach peak heli ski lisa olsson saalbach

Och jag åkte iväg en vecka till Österrike tillsammans med hela familjen och släkten! Shit vad gött vi hade det där. På gränsen till för varmt (varmare där än hemma) men bästa känslan ändå. / Went skiing in Austria for a week together with my whole family! Oh my, we had such a good time. Almost too warm (warmer than back home) but still best feeling.

Och den här söndagen i mars minns jag så väl. Vi drog förbi en kameraloppis där jag fyndade en analog kamera + lite objektiv, och första vårsolen började kännas verklig. / And I remember this Sunday in March so well. We went by a camera flea market where I bought a 35mm camera + some lenses, and that first spring sun almost started to feel real. 

& Other Stories LA Atelier Collection & Other Stories LA Atelier Collectionsunset tower hotel los angeles

I slutet av mars/början av april åkte jag till LA för jobb/kampanjplåtning tillsammans med & Other Stories! Lätt ett av de roligaste jobben under hela 2017… / In April I went to LA for work/campaign shoot together with & Other Stories! For sure one of the most fun jobs of 2017…

& Other Stories LA Atelier Collection Lisa Olsson& Other Stories LA Atelier Collection Lisa Olsson

…och här är lite av resultatet! Plåtat av Derek Wood i Silver Lake, LA på mellanformatskamera. / …and here are some of the result! Shot on film by Derek Wood in Silver Lake, LA.

Michaela Wissen Lisa Olsson Stone Cold Fox

Och så hann jag och bästa Michaela Wissén få till en kreativ dag tillsammans innan jag åkte vidare. Ser fram emot lite planer vi har ihop för 2018 <3 / Also teamed up with the best Michaela Wissén for a few creative hours before I left. Looking forward to our plans together for 2018 <3 

Efter LA åkte jag till Italien för en plåtning för Italienska Twinset. Jag reste i nästan 20 timmar, var jetlagged och åkte direkt från flygplatsen till location utanför Milano där vi plåtade från morgon till sen kväll. Skelade bokstavligen av trötthet efteråt, men det var värt det i slutändan samt eftersom att det var lite extremfall.. / After LA I went to Italy for a photo shoot for Italian Twinset. I travelled for almost 20 hours, jetlagged and went straight from the airport to location outside Milano where we were shooting til late evening. I remember how exhausted I was afterwards, but it was all worth it in the end..

twinset lisa olsson

En av bilderna för Twinset, plåtat av Alvaro Beamud Cortes. / One of the photos for Twinset, shot by Alvaro Beamed Cortes.

I maj fyllde min favoritperson 25 år <3 / In May my favorite human turned 25 <3

Typ första dagen med sommarkänslor! Minns att jag gick och köpte den här buketten strax före både mina föräldrar och Tims familj kom hem till oss för att fira honom. Maj började bra. / First day with summer feelings! I remember I bought these flowers before both my parents and Tim’s family come over to our place to celebrate him. May started very well.

ludlow hotel new york 35mm film analog Williamsburg 35mm film williamsburg

…och fortsatte väldigt härligt med New York! Första delen bestående av jobb och sen några dagar kvar åt bara häng. Härligt häng överlag den resan och det känns som att jag fortfarande har massor av bilder kvar därifrån, haha. / …and kept delivering in New York! First part for work and then some extra days to explore and just hangout. This was a good trip. And it feels like I still have more photos left to show you from it, haha.

white pants chloe faye baglovers & drifters club brixton women cap

Två looks från New York. / Two looks from New York.

 

Del II kommer inom kort! Hoppas att ni gillar summeringen ♡

Part II will be be up soon! Hope you like this post ♡


13 kommentarer13 kommentarer om “MY 2017 PART I”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här