Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04
/January
20:58

MADE IT TO COSTA RICA


costa rica

Hej favoriter! Hur mår ni? Nu börjar vi landa så smått här i Costa Rica. Resan hit bestod av flyg Stockholm-New York, New York-San José där vi fick sova en natt innan sista biten med bil och färja som tog oss fram till Santa Teresa. Bra jäkla bit så vi har varit lite mosiga i huvudet, men SÅ skönt att vara här. Fun fact – vid 4 (!) tillfällen på vägen hit blev personalen på flygplatsen förvirrade och trodde att vi visade upp samma pass två gånger. Tur att Tim har klippt sig nu, så kul haha. Vårt bagage fastnade i New York men vi fick precis tillbaka allt och våra surfbrädor hade klarat sig fint, alltid lite risky. Så nu är allt i sin ordning! SER NI vad vackert det är på stranden här? Tog den här bilden strax efter klockan sex imorse. Lär bli tidiga morgnar och tidiga kvällar här. Nu ska vi dra och käka något och sen kolla surfet. Puss så länge!

___________________________________________________

Translation: Hey favorites! How are you? Now we’ve finally made it to Costa Rica. We travelled Stockholm-New York, New York-San José where we had to spend the night before the last part with car and boat that took us all the way to Santa Teresa. Quite a long travel so we’ve been pretty tired, but feels SO good to be here. Fun fact – 4 (!) times on our way here the airport staff got confused and thought we showed the same passport twice, so funny. Good thing that Tim cut his hair, haha. Our luggage got stuck in New York but we just got everything back and our surfboards made it without a scratch, always a bit risky. So now everything’s in order! And just LOOK how beautiful the beach is here! I took this photo right after 6 o’clock this morning. Now we’ll go an grab some food before surf. Love!


12 kommentarer12 kommentarer om “MADE IT TO COSTA RICA”

  Haha!! Lite roligt ändå!! 😉 Ni är lika faktiskt, men det har ni säkert hört förr 🙂

  Reply

  Dina örhängen på bild 3 <3 !! vart har du hittat dem?:)

  Reply

  Men Lisa! Man ser era passnummer!

  Reply

  It looks lovely! These are the best posts. Have a good surf!

  Reply

  åh älskar passbilder <3 Långa flighter tar verkligen på kroppen, men så värt när man är framme! ser underbart ut 🙂

  Reply

  Åh, fantastiska Costa Rica! Testa Koji’s om ni är i Santa Teresa. En oerhört mysig restaurang. Även Katana och Taco Corner är värt ett besök! 🙂

  Reply

  Ser helt underbart ut! Kika gärna in min blogg. Tipsar just nu om 3 instagramkonton ni bara MÅSTE följa!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.