Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/January
21:43

MORNING BLISS

costa rica surfakademin lisa olsson costa rica surfakademin lisa olsson costa rica surfakademin lisa olsson

 Igår hade vi en sån magisk morgon!! Helt glassy och knappt något folk i vattnet, fina vågor och klockan bara strax före sju. Efter ungefär en timme så skymtade jag en val en bit ut i vattnet som kastade med sin fena och sprutade vatten, och när jag och Tim dök ner under ytan så kunde man höra hur de kommunicerade med varandra!! Fick på riktigt gåshud, så mäktigt. Vi slutade surfa i en halvtimme och bara lyssnade istället, haha. Nu har vi precis packat ihop en väska och ska dra bort och bada och hänga vid tide poolsen en bit bort. Lär garanterat köpa med oss några croissanter och kaffe på vägen också. Puss!

___________________________________________

Translation: Yesterday we had such a magical morning!! So glassy and almost no people in the water, good waves and mood. After about an hour I could see a whale further out in the water, and when Tim and I dived under the surface we could hear them communicate/making sounds!! I honestly got goosebumps haha, so cool. Now we just packed a bag to get ready for a picnic and hangout by the tide pools. Probably gonna get some croissants and coffee on the way too. Love!


15 kommentarer15 kommentarer om “MORNING BLISS”

  Hej Lisa! Vart bor ni? Vore toppen om du sen kunde göra en costa rica-guide! Tänker åka dit nästa vinter och behöver lite tips och info:) kram!

  Reply

  WOOW! VAD COOLT! btw vet att du har semester, men undrar vad hände med din frågestund? 🙂

  Reply

  What a cool experience! Love these sporty photos, too!

  Reply

  Ååå vad härligt!!!
  Jag åker till Australien på Fredag morgon, Can´t wait efter att jag såg dina bilder!
  Kramis

  Reply

  Hej Lisa, du har en superfin blå baddräkt med armar på insta, var kommer den ifrån? Är på jakt sedan länge men svårt att hitta en som passar..

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.