Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:19 | February 4, 2018

FLORAL FRILL

– Det här inlägget innehåller reklamlänkar –

& other stories lisa olsson costa rica & other stories lisa olsson costa rica & other stories lisa olsson costa rica

Dress, & Other Stories (adlink here!).

_

Hej favoriter. Har både varit skönt och lite jobbigt att ställa om efter semestern. Jetlag som aldrig förr och känt mig krasslig från och till de senaste dagarna, men nu när man hunnit landa så smått igen känner jag mig framför allt väldigt sugen på att skapa mig en nystart-känsla här hemma. Tajmar ju med nytt år och allt också så känns lika bra. Vi har till exempel sagt att vi ska rensa här hemma hur länge som helst utan att få det gjort och NU i helgen kom vi äntligen igång med att sortera, slänga, rensa, skänka och snart sälja materiella saker som ändå bara står. Har även lite finare väskor, skor och accessoarer som jag tänkte sälja av som jag kanske lika gärna kan slänga upp här om ni skulle vara intresserade? Optimisten i mig trodde nog att vi skulle bli klara ikväll, men kaoset här just nu säger annat haha…men snart så! Har några andra både personliga och jobbmässiga bitar som jag vill ta tag i/fokusera på det här året som jag skulle kunna ta upp i separata blogginlägg också. Som ni märker så känner jag nog bara allmänt för att ta tag i saker, för min egen skull! Känns som att det finns så många knep för att avlasta onödig stress. Puss så länge ♡

__________________________________________________

Translation: Hey favorites. It’s been both good and a little tough to get back after vacation. Jetlag like never before and I’ve felt a little sick the last days, but now I’m starting to get back to normal and most of all now I feel very inspired and motivated to create myself a fresh start. And the timing couldn’t be better with a new year and all, so this weekend we’ve FINALLY started to do a huge cleaning at home that we’ve talked about for so long and it feels so good to throw away, sort, give away and sell old stuff to get some new space. I also have some nicer bags and shoes that I wanna sell, that I could put up here if you’re interested? The optimist in me thought we could get everything done by tonight, but the chaos here right now tells the opposite haha…anyway, soon! Also have some personal and work related things I wanna prioritize/focus on this year that I could write about in separate blog posts too. As you see I’m just really into getting things done atm instead of just thinking/wanting to do so, for my own sake! Feels like there are so many tricks to avoid unnecessary stress. So long, love ♡


8 kommentarer8 kommentarer om “FLORAL FRILL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här