Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:16 | February 5, 2018

TIDE POOL

costa rica tide pool costa rica lisa olsson costa rica tide pool costa rica costa rica tide pool

De två sista dagarna på Costa Rica så passade vi på att hyra en quad/fyrhjuling för att ta oss runt lite smidigare. Bland annat tog vi oss bort till några tide pools lagom till lågvattnet. Det var så fint där!! Såg nästan ut som en månlandskap och knappt några människor, så vi hade lika gärna kunnat bada nakna. Hängde där under eftermiddagen och lyssnade på musik, åt croissanter som vi köpt med (som fortfarande var varma mmm), badade och kollade solnedgången. Ärligt talat så fällde jag en liten tår när solen hade gått ner, blev så emotionell och rörd av hela stämningen – hur vackert det var och hur glad jag var, samtidigt som jag visste att vi snart skulle åka hem haha. Kan varmt rekommendera att göra en sån här miniutflykt om ni är i Costa Rica, eller där det finns motsvarande tidvattenpooler! Nu ska vi käka sushi och kolla nya säsongen av Bron, lyckan!! Hängt i sängen hela dagen pga förkylning och noll energi så hoppas att det vänder till imorgon. Puss x

___________________________________________________

Translation: The two last days in Costa Rica we decided to rent a quad bike to get around a little easier. So one of the things we did was to head over to the tide pools at low tide. We found such a beautiful spot!! It almost looked like a moonscape and barely no people so we almost could’ve go for a skinny-dip. Hangout there all afternoon and listened to music, had croissants that we brought with us and watched the sunset. Honestly I shed tears a little when the sun went down, got so emotional and touched by the whole moment – how beautiful it was and I happy I felt, and at the same time knowing that we were going home soon haha. However I can warmly recommend to go to the tide pools if you’re in Costa Rica, or somewhere else where you can find them! Now I’ll have some sushi and watch series. Have been sick in bed all day without any energy so hope it feels better tomorrow. Love x


4 kommentarer4 kommentarer om “TIDE POOL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så vackert! Vad fint att få uppleva sådant med sin kärlek! 🙂

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • last night i had a dream with you! in the dream, we were staying in the same hotel in costa rica. you had a baby son and then found out that was expecting a girl! hahaha
  your little family with tim was really cute!

  Reply
 • Så himla snygg du är Lisa<33

  Reply