Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06
/February
23:20

POOL SIDE PART I

– Det här inlägget innehåller reklamlänkar –

Swimsuit, & Other Stories (adlink here!)

_

Några trodde att jag photoshoppat de här bilderna, men icke. Hur nöjd tror ni jag var när jag hittade den här hörnan med stolarna, haha? Bra match. Tim som plåtat och jag som redigerat. Även idag har jag bara fått vila och ta igen mig, det jobbigaste med att känna sig sjuk är inte just att må dåligt enligt mig – utan det som stör mig är hur uttråkad jag blir och att jag känner mig så produktiv. Men istället för att pusha mig själv att köra på som vanligt så tar jag ett litet steg tillbaka. Alltid det bästa i slutändan! Hoppas att ni har en fin vecka so far, puss & god natt xx

_______________________________________

Translation: Some thought that I had photoshopped these photos, but no. How satisfied do you think I was when I found this corner with the chairs, haha? Good match. Tim took the photos and I did the editing. I’ve been resting today as well, in my opinion the worst part about feeling sick isn’t the fact that you feel sick – what bothers me is how restless I get and that I feel so unproductive. But instead of pushing myself like I normally do I’m taking a step back. Always the best in the end! Hope you’re having a lovely week so far xx


9 kommentarer9 kommentarer om “POOL SIDE PART I”

    haha så nice att det matchade så bra<33

    http:/johannabrege.com

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.