Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:27 | February 12, 2018

MY GLASSES

lisa olsson glasögon glasses

Left, Ace & Tate. Right, Giorgio Armani.

_

Hej babes! Hur är er måndag? Jag har haft en väldigt produktiv sådan så jag känner mig nöjd. Får ofta frågor om mina glasögon så fort de skymtar på bild här, på instagram eller någon story. Så lika bra att sammanfatta det här på bloggen tänker jag! De jag använder mig flitigt av är dessa två godingar, ett par rundade väldigt cleana ifrån Ace & Tate (Jay heter modellen) som jag gillar just för att de är mer diskreta och passar jämt och till allt. Det andra paret kommer ifrån Armani (artikelnumer 7004), äälskar att dessa är helt runda och jag tröttnar liksom aldrig på mönstret eller färgen. Så, tips på mina följeslagare! xx

_____________________________________________

Translation: Hey babes! How is your Monday? I’ve had a really productive day so I feel happy. I receive a lot of questions about my glasses as soon as they’ve been seen here, on my instagram or any story. So I thought I’d sum it up here for you! These two are my favorite companions, one pair with a very clean design from Ace & Tate (the model is called Jay) which I love because of the fact that they go with everything and any situation. The other pair is from Armani (article number 7004), loove that these are all round and I never get rid of this pattern or color. So, these are my daily companions! xx


6 kommentarer6 kommentarer om “MY GLASSES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här