Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:06 | February 16, 2018

WEEKEND BUY

– Det här inlägget innehåller reklamlänkar –

On 20% off this weekend – Left HERE. Right, HERE.

_

Ett helgtips att kicka igång fredagen med – det är nämligen 20% off på hela NLY Trend här nu endast under helgen. Kollade ett varv och återkom till den här kappan, kul vårköp i fina färger tycker jag. Den kamelfärgade som bra bas eller rosa om man är sugen på att plocka upp mer färg i garderoben. Hittade även två par byxor, dessa & dessa! Nu ska jag springa och göra ett par ärenden innan jag ska möta upp Tim, vi tänkte göra lite egen chark ikväll. Sjukt sugen på lösgodis också, kanske för att det är så mycket fina pastelliga kläder överallt online just nu mmm. Puss & kram!

_________________________________________________

Translation: A little weekend tip this Friday – because NLY Trend has 20% off on everything only this weekend here. Just checked it out and found this pretty coat, a fun buy for spring in nice colors. The camel color for a good base or pink if you want to add some more color to your wardrobe. Also found two pants, these & these! Now I’ll head out to do some errands before I’m meeting up with Tim, we’ve planned to buy some cheese, olives etc for tonight. Also craving some candy, maybe because there are so many pastel colored clothes online right now mmm. Love!

This post contains adlinks


3 kommentarer3 kommentarer om “WEEKEND BUY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Obsessed!

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hej Lisa!
  Först och främst, tack för ständig inspiration som du ger med din blogg. Du är grym och jag älskar din stil och dina bilder!
  Jag håller på att hitta min stil lite vad gäller kläder och återkommer gärna till utställda, klassiska kjolar, gärna lite längre. Tänk Audrey Hepburn, klassiskt men tufft stylat. Mitt problem är att jag sällan känner att jag kan ha dessa kjolar av två anledningar. 1) Hittar ingen LÅNG kappa som är markerad i midjan (med eller utan skärp), utan att man ska behöva betala 10 lax för en max-mara. Vet du var man kan hitta nåt sånt? Hittar bara de “vanliga” raka trenchcoatsen online och i butik… 2) Kan inte riktigt hitta skor som passar till som är bekväma att ha på sig. Pumps är jättefint! Men jag orkar inte gå med pumps på stan eller på jobbet. Funkar typ spetsiga loafersliknande skor?
  Vore så tacksam om du visste något och kunde svara!
  KRAM

  Reply