Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19
/February
21:41

OLD VINTAGE FAVORITE

vintage coat lisa olsson vintage coat lisa olsson

Coat, Vintage. Shirt, H&M. Pants, Mango. Ring, Anni Lu.

_

Hej gänget <3 Jag plockade fram den här kappan som glömts bort lite i garderoben häromveckan och har börjat använda den flitigt igen. Får passa på nu innan det (förhoppningsvis!!) börjar bli lite varmare. Några av er kanske minns det men jag fyndade den i en liten vintagebutik sist jag var i Paris, ett av mina bästa vintagefynd någonsin tror jag nog! Fortfarande nyfiken på vilken cool Paris-tant som kan ha ägt den innan mig…vad tror ni?

_______________________________________________

Translation: Hey babes <3 Been using this coat again a lot lately, I had almost forgot it. Some of you may remember but I found it in a vintage store last time I was in Paris – one of my best vintage buys ever I think. Still curious about who that old lady (?) was who wore it before me…what do you think?


9 kommentarer9 kommentarer om “OLD VINTAGE FAVORITE”

  hej lisa! inte läst din blogg tidigare men vill bara skriva och säga att jag lyssnat på ditt avsnitt på influencer-podden och du är så himla vettig, smart och analytisk. du har så mycket bra grejor att komma med, fortsätt så! kram Emma

  Reply

  Hei! Har du kjøpt buksen i butikk nå på Mango? Finner den ikke i butikk!

  Mvh Veronica

  Reply

  Hej söta Lisa Alltid lika snygg
  Vill du dela med dej märke av den gröna
  Stassen du hardde på din resa
  Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.