Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

25
/February
19:30

WHAT’S ON MY DESK?

Det här inlägget innehåller adlinks/reklamlänkarlisa olsson career girl daily lisa olsson career girl daily lisa olsson career girl daily

I’m wearing shirt from H&M (out soon!), jeans from Reformation (similar here) and shoes from & Other Stories (här).

_

Feature/interview with me for Career Girl Daily went live today – check it out & read HERE! <3

Feature/intervju med mig för Career Girl Daily ligger live nu! Läs den HÄR! <3

_

Hej babes! Hoppas att ni haft en fin helg? Min har känts ovanligt lång tack vare att jag gått upp frivilligt kl 06 och 07 för att bunkra upp i soffan (med duntäcket, viktigt!) framför skidåkningen i OS. Har fått med mig Tim att älska att kolla på det också så det är ju drömmen. Solen har varit framme nästan hela dagen så efter en morgon i soffan mötte jag upp Alex för hundpromenad i parken i över två timmar, var så fint med isen i parken! Annars har vi bara tvättat och nu sitter jag och jobbar undan lite medan jag försöker komma på vad man kan laga för mat. Gjorde en indisk linsgryta för några månader sen som var galen, ska kanske leta fram det där receptet igen. Kolla gärna in intervjun som jag gjorde för Career Girl Daily som gick live idag, pratar lite om “what’s on my desk” samt hur jag planerar och strukturerar min vardag och mitt jobb. Puss & kram x

__________________________________________________

Translation: Hey babes! Hope you’ve had a great weekend? Feels like mine’s been unusually long, only thanks to waking up at 6 & 7 o’clock to watch the skiing in the Olympics haha. Tim loves to watch it too so it’s been so cozy with early mornings in the couch, breakfast and duvet (important!). The sun came out today too so I met up with Alex for a dog walk for over two hours in the park, it was so beautiful with the ice and snow! Otherwise I’ve only done some laundry and now I’m getting some work done while trying to figure out what to eat for dinner. I did an Indian lens stew a few months ago that was crazy good, maybe I’ll try to find that recipe again. And check out the interview I did for Career Girl Daily that went live today, talking about what’s on my desk and how I plan/structure my everyday life and work. Hope you like! Love x


19 kommentarer19 kommentarer om “WHAT’S ON MY DESK?”

  Så fina bilder och kul att läsa intervjun! Hörde också intervjun med dig i Add to bag och det var SÅ intressant att höra mer från Lisa bakom bilderna eller vad man ska säga. Du är grym!

  Reply

  Vad är det för fint skrivbord du har? 🙂

  Reply

  Det är ett betongbord som vi köpt i en butik som heter Brindle i Stockholm 🙂 Kram!

  Reply

  Ahh these pics are so pretty! And the interview was so so nice, got me a fresh scoop of inspo again. I just looove your work, ylu’ve been my biggest inspiration for years now! Love xx

  Reply

  Får man fråga vad du har för storlek i alla dina Reformation jeans?

  Reply

  Hej Emma! Jag har strl 25 i mina, tänkte beställa något nytt par snart och då kommer jag dock köra på 24 istället – de töjer sig en del. Annars älskar jag dem! Kram x

  Reply

  Hej Lisa,

  Vart kommer ditt snygga fodral till datorn ifrån? Det är precis vad jag letar efter! 🙂

  Reply

  Hej Nikolina! Det kommer från The Case Factory, supernöjd med det 🙂

  Reply

  Ohh, these pics are so pretty! Tack för inlägget! :))

  Reply

  Hello Lisa !

  Love this picture of you and especially your pair of jeans ! I’ve been looking everywhere to find one like this, could you please tell me which one is it on the reformation website ? Thank you so much !

  Luna

  Reply

  Var kommer de vackra vaserna ifrån?

  Reply

  Den runda i klarglas troor jag kommer från Hemtex, den blå köpte jag nyss på Zara Home! Kram

  Reply

  Hej Lisa! När jag ändå är inne och scrollar på din blogg ville jag bara passa på och säga att du verkar så himla härlig och jordnära, jag blir så otroligt inspirerad av alla vackra och coola bilder som du och Tim delar med er av. Jag älskar den kreativa touchen ni får in i allt ni gör som visas här på din blogg och jag kände bara att jag ville säga det för det kommer verkligen från hjärtat! Jag är själv så pass intresserad av att fota och skapa och då betyder det väldigt mycket att följa folk som inspirerar en, så tack för att du är du och att du delar med dig av allt fint!
  Stor kram <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.