Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:44 | April 2, 2018

ACE

ace hotel los angeles ace hotel los angeles ace hotel los angeles

Sista natten i LA spenderade jag på Ace i Downtown, vaknade tidigt på morgonen och promenerade bort och köpte kaffe och passade på att smyga upp på takterassen en stund. Så himla mysigt häng där och fin interiör/exteriör. Inte sant? Tyvärr så räckte inte tiden till men annars hade jag kastat mig på en av de där solbäddarna hela förmiddagen. Har för övrigt haft en sjukt mysig helg i Malmö tillsammans med hela familjen (förutom min systers sambo och Tim som är på jobb i Mexico <3) – bara ätit massa mat, gått promenader och spelat spel till halv två på nätterna (perfekt för mig och min jetlag, haha). Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och det känns alltid lite tomt efter familjehäng, men är peppad på den här veckan som är rätt fullspäckad men på ett precis lagom sätt. Sov gott! xx

_______________________________________________

Translation: I spent my last night in LA at Ace in downtown, woke up early in the morning and took a walk to grab some coffee and then took the chance to hangout at the rooftop for a while. Such a nice hangout space there and beautiful interior/exterior. Don’t you think? Unfortunately I didn’t have enough time but otherwise I would’ve definitely grab one of those sun chairs for a couple of hours. Next time! Anyway, I’ve had a really great time with my family in Malmö (except from my sister’s boyfriend and Tim who’s in Mexico right now working <3) – we’ve been eating a lot of food, taking walks and playing games until late every night (actually perfect for my jetlag, haha). Now I’m back in Stockholm again at it always feels a bit sad after family quality time, but I’m excited about this week that’s pretty busy but just in the right way. Sleep tight! xx


4 kommentarer4 kommentarer om “ACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å, så fine bilder! Hørtes koselig ut med familietid! God start på jobbuken <3 kram

  Reply
 • <3 <3
  Kram!

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Ville bara skriva hit och peppa dig!! Tycker om din blogg så mycket och älskar dina bilder, ditt sätt att formulera dig och din stil! Du verkar vara en så härlig person. Jag är SÅ nyfiken på ditt vardagsliv dock!! Skulle vilja se mer “follow me around”-aktiga blogginlägg! Skulle gilla det massor:) Och med vardagsliv menar jag inte privatliv haha, utan snarare typ det där du gör varje dag. Kanske Ett foto i timmen-inlägg? Typ vad äter du till frukost, hur tar du dig till kontoret, hur ser det ut BTS när du fota outfits osv! SÅ intressant! Vill veta mer! Har läst din blogg i 8 år tror jag och tröttnar fan aldrig. Tror seriöst jag är ditt största fan från Finland haha <33

  Reply