Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:54 | April 17, 2018

CACTUS

lisa olsson Michaela wissen 35mm film lisa olsson Michaela wissen 35mm film lisa olsson Michaela wissen 35mm film lisa olsson Michaela wissen 35mm film lisa olsson Michaela wissen 35mm film

Shot on 35mm film in LA by Michaela Wissén

_

Hej på er! Har ni en bra tisdag? Vad kul att ni gillade nya väggfärgen!! Var och unnade mig klippning och slingor hos Marre tidigare idag då det var ett bra tag sedan jag rörde mitt hår, känns så fräscht nu. Pussade precis Tim hejdå eftersom att han åker till London på jobb resten av veckan = får längta lite igen, och nu sitter jag och multitaskar jobb för fullt innan jag ska på möte ikväll. Men tillsammans med två vänner vilket betyder att vi kan laga kvällsmat ihop och hänga samtidigt. Lyx. Och visst ja, bilderna!! Jag och Michaela plåtade ju när jag var i LA, för ett jobb som jag kommer att lägga upp här nästa vecka (då får ni se allt!) men när vi var klara passade vi klart på att plåta lite andra bilder med. Hoppas ni gillar, nu blir det mycket analogt på bloggen framöver igen <3

____________________________________________

Translation: Hey you! Are you having a good Tuesday? Happy you liked the new wall color!! Today I went by my hairdresser Marre to treat myself with some highlights and fresh cut ends, it was a long time ago now so definitely about time. After that I kissed Tim goodbye since he’s off to work in London for the rest of the week and now I’m multitasking a lot of work at home before I’m off to a meeting tonight. But actually with two friends of mine which means that we can hangout and make dinner together at the same time. Good stuff. And yes of course, the photos!! Perhaps you remember that Michaela and I did a shoot together in LA, it was for a collab that I’ll post on the blog next week (then you’ll see all of the photos!) but when we finished, of course we took the chance to shoot some extra photos too. Here’s a first selection with some of them. Hope you like, will be a lot of film photos on the blog ahead <3 So long babes


11 kommentarer11 kommentarer om “CACTUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här