Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18
/April
21:31

MY NEW TATTOOS

lisa olsson tiny tattoo hand tattoolisa olsson tiny tattoo planet hand tattoo lisa olsson tiny tattoo planet

God kväll gänget! Hur mår ni? Jag har varit på sjukt bra humör idag faktiskt, hade ett jättebra långmöte under förmiddagen och efter det var jag helt enkelt bara pirrig och pepp! Lite som att jag druckit fem koppar kaffe men i själva verket bara en tidigt imorse. Fick passa på att krama om och käka middag med min närmsta vän Karna nu ikväll då hon var i Stockholm över dagen på jobb och det gjorde ju inte det hela sämre direkt. Men hörni, tänkte att jag skulle passa på att visa mina två nya tatueringar som jag gjorde bara häromveckan! Den lilla på handen hade jag funderat på ett tag och jag älskar den redan, framför allt placeringen. Jag ville skriva ett fint påminnelseord där och ‘nuet’ är för mig precis det, i slutändan är det ju ändå bara här och nu som vi kan påverka. Vi sträcker oss ofta ivrigt eller oroligt efter framtiden eller ältar det som varit, när vi i själva verket borde ägna mycket av den tiden och energin åt att fokusera på nuet och vad vi har och kan göra här och nu.

…och den andra då? Hehe. Om vi säger så här, när Jonatan var klar med första tatueringen så fick vi lite tid över, jag fick feeling och bestämde mig för att göra en liten mini till. Så några minuter senare hade jag en liten planet på hälsenan, haha. 1 cm hög. Visst är den härlig?? Båda två håller ju på att läka fortfarande men SER ni hur tunn den är? Det är första gången jag får äran att gå till Jonatan Palm (@jonatanpalm på instagram) och han är verkligen grym, har fått lite frågor förut om jag har tips på någon duktig tatuerare i Stockholm. Nu har jag 7 stycken! Hur gick det till? Tycker verkligen att det är så kul och personligt med tatueringar och jag har nog en rätt avslappnad inställning till det överlag, det gör att jag liksom inte tar min kropp på så himla stort allvar om ni förstår hur jag menar. Befriande! Hade ni tyckt det vore kul om jag gick igenom alla en snabbis i ett blogginlägg tro? Nu ska jag sortera tvätten och lyssna på musik här. Puss!

___________________________________________________

Translation: How are you? <3 I’ve been in such a good mood today, had a great meeting earlier and afterwards I was all excited and filled with energy! Kinda like if I’ve had five cups of coffee but in fact only one this morning. Also got the chance to hug and have dinner my best friend Karna who had a meeting in Stockholm over the day! Anyway, I thought I’d show you my new two tattoos that I got last week! I’ve been thinking about the tiny hand tattoo for a while and I already love it, especially the placing. I wanted to write a word as a nice “reminder” for myself (and everyone else who sees it, haha) and ‘nuet’ is exactly that for me. It’s Swedish and means ‘the present’ or ‘now’. Because in the end this moment really is the only thing we can affect. We’re often eager or worried about the future or repeating what has been in the past when we in fact should direct a lot of that time and energy to focus on what’s now, what we have and what we can affect now.

…and how about the other one then? Hehe. Let’s put it like this, when Jonatan were done with the first tattoo we got some extra time and feeling so I decided to do another tiny one. So a few minutes later I got this little planet on my wrist, haha. Isn’t it cute?? Both of them are still ‘healing’ a bit but LOOK how thin those lines are? This was my first time with Jonatan Palm (@jonatanpalm on instagram) and he’s so good, really recommend him in Stockholm. Now I have 7 tattoos! How did that happen? Would you like me to summarize all of them in a blog post maybe? Love!


12 kommentarer12 kommentarer om “MY NEW TATTOOS”

  I love these tattoos, especially the one that says “Nuet”. It really is such an important reminder and it’s a plus that it looks great too as a tattoo 🙂
  I like the planet as an idea for a possible future tattoo for myself!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Åh så fina båda två! Har själv 13 st tatueringar, blandning av stora och små men måste nog säga att de mindre är mina favoriter. Sen älskar jag betydelsen av nuet-tatueringen, så jäkla bra. Nästan så att alla skulle behöva den påminnelsen tatuerad ♡

  Reply

  These tattoos are way too cute ! Would love to see a post about all your tats ?

  Reply

  Hej! Precis börjat läsa din blogg och gillar den så mkt!! Skulle älska om du gjorde ett inlägg med alla tatueringarna!? kram, ha en fin torsdag!

  Reply

  Altså så fin! Jeg vill verkligen ta min första, men tycker det är svårt att bestämma vart… vill gärna se alla dine ich gärna också vem som har gjort dom 🙂

  Reply

  Hej Lisa! Har du tips på tatuerare i Malmö? Tänkte att eftersom du kommer ifrån Malmö så kanske du vet någon. Ha det fint! Puss<3

  Reply

  Hej Ellen! Jag har tatuerat mig hos Simon Diamant på Salong Betong i Malmö vid två tillfällen! 🙂 Puss & kram

  Reply

  LOVE! Jag skulle vilja läsa/se dina andra tatueringar 🙂

  Reply

  Wow älskar tatueringarna OCH tröjan! Var är den ifrån? SÅ fin!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.