Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:47 | April 23, 2018

STRIPES & SUN RAYS

lisa olsson hair hår lisa olsson jeans reformation lisa olsson lisa olsson hair hår lugg

35mm film with Michaela Wissén

_

Hej på er! Här kommer del 1 från den här lilla analoga bildserien, hope you like. Alltså jag har haft en SÅ mysig helg! Har hängt så mycket jag bara kunnat med mina tjejkompisar från Malmö som varit här över helgen och ätit middagar ihop, gått ut en sväng, sugit åt oss solen och bara suttit och pratat fram till klockan 3 på natten. Så nostalgiskt på något sätt, när vi alla kunde hänga mer regelbundet och spontant. Jag upplever att ju äldre man blir så är det väldigt få människor som man kan träffa sällan, men som det känns precis som vanligt med när man väl umgås. Jag har sån kärlek till er tjejer! Håller tummarna för att det fortsätter med att en efter en flyttar upp till Stockholm framöver om man får tänka egoistiskt, hehe…och på tal om människor man saknat så kommer Tim innanför dörren ifrån London när som helst så då ska jag äntligen få pussa ihjäl honom. Måste sitta och jobba ett par timmar till i eftermiddag/kväll men sen funderar jag på att göra den där indiska linsgrytan som jag garanterat tjatat om mer än en gång förut. Så sjukt god ju. Hoppas att ni har en solig (tänkte jag skriva men nu började det precis regna bara för det) måndag. Puss!

__________________________________________________

Translation: Hey you! Here’s part one from this little photo serie on film, hope you like. And oh, I’ve had SUCH a cozy weekend! Been hanging out with my friends from Malmö as much as possible having dinners together, enjoying the sun and just sitting up until 3 am just talking. Felt so nostalgic in a way, when we all could hangout more regularly and spontaneously. I have so much love for these girls! Fingers crossed that all of them are moving to Stockholm soon, hehe…and speaking of people I’ve been missing Tim is coming home from London any minute now so then I’m about to overwhelm him with hugs and kisses. Have to sit with some work for a few hours more this afternoon/evening but then I’m planning to make that Indian stew I’ve probably talked about more than once before. So good. Wish you a great Monday! Love x


15 kommentarer15 kommentarer om “STRIPES & SUN RAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här