Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

24
/April
16:03

HAT GUIDE WITH LACK OF COLOR

Det här inlägget är i betalt samarbete med Lack of Color / This post is in paid partnership with Lack of Colorlisa olsson lack of color lisa olsson lack of color lisa olsson lack of color

The Carlo Mack hat, find it HERE

lisa olsson lack of colorlisa olsson lack of color lisa olsson lack of color

The Lola Cap – Pebble, find it HERE

lisa olsson lack of color lisa olsson lack of color

The Sunnydip Fray hat – Fedora, find it HERE

lisa olsson lack of color lisa olsson lack of color

The Biker Cap – Tan, find it HERE

lisa olsson lack of color lisa olsson lack of color

The Velveteen Cap – Gold, find it HERE

lisa olsson lack of color lisa olsson lack of color

The Zulu Rancher hat, fint it HERE

Shot on 35mm film with Michaela Wissén

______

 SÅ glad för det här jobbet, hade en sån magisk kreativ dag med Michaela när vi plåtade denna editorial i LA. Lack of Color är för övrigt mitt absoluta favoritbrand när det gäller hattar och det har säkert flera av er märkt med tiden haha, jag har ju älskat hattar så länge jag kan minnas och de senaste 2-3 åren har de i princip uteslutande varit ifrån just Lack of Color. De kan sin grej helt enkelt. Vilket ju gör att det här samarbetet känns extra kul och klockrent. Deras nya kollektion som innehåller hattarna jag bär ovan och ännu fler än så släpps idag så in och hitta din favorit HÄR! Jag har använt Carlo Mack och Lola Cap Pebble jämt sedan jag kom hem. Puss & hoppas att ni finner inspiration!! x

_________________________________________________

Translation: SO happy to share this work with you, had such a fun and creative day with Michaela shooting this in LA. Lack of Color is my absolute favorite brand when it comes to hats which some of you may have already noticed haha, I’ve been loving hats as long as I can remember and for the last 2-3 years I’ve almost exclusively been wearing hats from Lack of Color. Which of course makes this collab feel extra fun and a great fit. Their new collection that includes all the hats I’m wearing above and even more styles launched today so go and find your favorite HERE! I’ve been using especially the Carlo Mack and Lola Cap in Pebble a lot since I came home. Hope you find some inspiration!! Love x


16 kommentarer16 kommentarer om “HAT GUIDE WITH LACK OF COLOR”

  Var kommer dina beiga linnebyxor ifrån ? Så perfekta!!

  Reply

  Fint!!! Hallå kommer svaren från frågestunden? Nästan ett halvår sen du efterfrågade frågor? Eller har jag missat att du har svarat?

  Reply

  Älskar Lack of Colour hattar, de är så himla fina!! Och så är alla dessa bilderna också, well done ni två! xx

  Reply

  I adore the stye of your photos. They’re so calming, effortless, natural, and truly beautiful to look at. And my oh my do you look amazing in hats – all hats – especially the biker boy style. And that picture with you and the oranges. That is my dream life in that photo 🙂 … okay maybe not exactly but it looks lovely!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Ja så härliga bilder! Undrar också var linnebyxorna kommer ifrån och även den beige linneklänningen?

  Reply

  Tack!! Byxorna kommer från Reformation och klänningen från Yöli & Otis! xx

  Reply

  Men driiiiiver du, sjukaste bilderna jag sett!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.