Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:24 | April 30, 2018

ONLINE FAVES W.18

Det här inlägget innehåller reklamlänkar / This post contains adlinksonline faves webshop

Credits/adlinks – 1. Sunglasses, here! 2. Skirt, here! 3. T-shirt, here! 4. Jacket, here! 5. Knitted T-shirt, here! 6. Earrings, here! 7. Bra, here! 8. Jeans, here! 


10 kommentarer10 kommentarer om “ONLINE FAVES W.18”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I love the skirt and bralette! Very beautiful and perfect for summer 🙂

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Obsessed <3

  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 • LISA!!! Hoppas du svarar på det här 🙂 Jag är nämligen supernyfiken på att få se mer av ditt arbete och lite sådär bakom kulisserna-grejer. Kunde du inte skriva ett inlägg om hur det är att arbeta som influencer? Blev så glad när du lade en bild på din agent på insta stories, för jag tror många missar hur stort arbete det egentligen ligger bakom ditt yrke. Som bloggare själv (inte lika känd som du men ändå!) vet jag ju hur otroligt mycket arbete det kräver för att faktiskt vara något som människor vill läsa. Det skulle vara roligt att läsa om det team du har bakom dig och t.ex. hur det fungerar rent ekonomiskt då du t.ex. samarbetar med andra influencers samt fler bilder från behind the scenes av plåtningar (både i studios och t.ex. med tim). Tycker influencer-yrket är fascinerande och intressant, spec för att man fortfarande vet så lite om det. Jag tror också människor skulle ha färre fördomar om vi fick veta vad som sker bakom alla bilder och allt det där 🙂 HIMLA intressant omg!! Sandra Beijer skrev ett inlägg om hur hon arbetar som influencer, och jag läser det om och om igen hela tiden för det är så intressant. Du behöver inte känna någon press på att skriva det här, men en idé för ett inlägg bara! Dina läsare skulle säkert gilla 🙂 Här är sandra beijers artikel: https://sandrabeijer.elle.se/hur-det-ar-att-jobba-som-influencer/

  KRAM < 3 älskar din blogg SÅ mycket. Himla fina analoga bilder också, så retro och coolt:)

  Reply
 • Really Outstanding post. I love these. It will useful for any new comer and expert guys also. Thanks for your excellent stuff.

  Reply
 • Beautiful collection. I really appreciate it. Thanks

  Reply
 • I am always searching for quality posts & articles & this is what I found here, I hope you will be adding more.
  https://www.clippingpathresource.com/

  Reply
 • Really outstanding post I’ve ever found and very helpful for bloggers. The Ecommerce images of this blog have also been retouched very well, and I’m very engrossed with their photo editing tasks. I think they’ve taken photo manipulation services from a reputed photo editing firm. Thank you so much for sharing the blog.

  Reply
 • You’ve created a great guide for us. I am truly inspired and much to learn after seeing your post. I hope you always give us a post like this.

  Reply
 • You’ve created a great guide for us. I am truly inspired and much to learn after seeing your post. Absolutely Love It. Thank You

  Reply