Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:46 | May 7, 2018

LOFOTEN

lisa olsson lofoten norge lisa olsson lofoten norge lisa olsson lofoten norge lisa olsson lofoten norge

Sweater, Zara man. Pants, Reformation. Shoes, Acne. Hat, Lack of Color.

_

Alltså Norge. Lofoten. Vad ska jag ens säga?! Vill skriva en novell helst, haha. Nu har jag och Tim spenderat snart en vecka här och man vänjer sig inte vid vyerna direkt. Helt outstanding vackert! Vi har varit här och filmat ett jobb sedan dag ett och samtidigt som det har varit bland den bästa resan någonsin, så är det nog på samma gång även den allra mest påfrestande och tuffaste. Väldigt emotionellt på något sätt, både negativt på grund av en incident men också positivt just för att det känns så fint på något sätt hur jag och Tim fått kämpa ihop och skapa något tillsammans. Vi har hikeat upp till toppen av ett berg på turskidor med all utrustning i händerna/på ryggarna i 16 timmar, hikeat upp på en annan topp dagen därpå i full storm och surfat på natten. Jag kan tyvärr inte spoila för mycket nu hur mycket bilder jag än skulle vilja visa er haha, men en del löser jag såklart. Här är några bilder från igår kväll så länge…puss & kram! <3

__________________________________________________

Translation: Well Norway. Lofoten. What can I even say?! Tim and I have now spent almost a week here and let’s just say that you don’t really get used to the amazing views here. Totally outstanding beautiful nature! We’ve been here filming a job since day one and it’s both been the best trip ever, but also the most strenuous and toughest. Very emotional in a way, both negative because of an incident but also positive because of how nice it feels that Tim and I’ve working so hard to create something together. We’ve been hiking to the top of a mountain on skis carrying all the film equipment in our hands/on our back, hiking up another top the day after in full storm and surfed in the middle of the night. Unfortunately I can’t spoil too much now even though I want to show you everything haha, but of course I’ll give you something soon. First here are some snaps from last night <3 


5 kommentarer5 kommentarer om “LOFOTEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här