Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:16 | May 8, 2018

LOFOTEN THROUGH MY PHONE

Helt okej att mötas av den här utsikten vår första dag i Lofoten. Tavla?! / Pretty OK to get welcomed with this view our first day in Lofoten. Painting?!

Men under veckan fick vi känna på i princip alla årstider haha, som ovan t.ex. i stormvindar. Men det hade vi lite räknat med! / But during the week we experienced basically all the seasons haha, like for example above in storm winds. But we kind of counted on that!

Favoritmänniska <3 / Favorite person <3

Okej, låt oss snacka om de här kanelbullarna. Jag är ju en manisk bullälskare (hade kunnat skippa all annan form av socker utan större problem, så länge jag får äta bullar). Vi fick dessa nybakade i Unstad där vi bodde nästan varje morgon. Sjukaste. / Ok, let’s just talk about these cinnamon buns. As some of you may know I’m a true lover of cinnamon (or even more cardamum) buns and we had these freshly baked almost every morning at Unstad where we stayed. Dream.

Bild tagen precis innan jag skulle lägga mig i sängen och sova, klockan 02.53 och fortfarande ljus på himlen. / Photo taken right before I went to bed, 2.53 AM and still some light outside.

På väg mot surfsession / On our way for a surf session

Mina följeslagare. Canon AE-1 för mina analoga bilder och Leica Q till de digitala! / My companions. Canon AE-1 when I shoot on film and my Leica Q for the digitals!

Sista dagen, alltså igår hade vi vår första day off och då passade vi på att köra runt och kolla in lite olika ställen, bland annat Henningsvaer. Många ställen som håller stängt nu iom lågsäsong men sjukt mysigt annars! / Yesterday and our last day in Norway was our first day off so we took the chance to just drive aorund and check out some different places. Like Henninsvaer, such a cozy spot and nice restaurants/cafés!


4 kommentarer4 kommentarer om “LOFOTEN THROUGH MY PHONE”

    wooooow, MÅSTE åka dit. Vilka kanelbullar och natur. DRÖM!

    Reply

    Vakre og ville Lofoten! Ett herlig sted å være på ferie om man tåler at været kan variere litt! Så ut som at dere koste dere!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här