Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:10 | May 10, 2018

PEARL

Det här inlägget är i betalt samarbete med Triwa / This post is in paid partnership with Triwatriwa sunglasses lisa olsson triwa sunglasses lisa olsson triwa sunglasses lisa olsson triwa sunglasses lisa olsson

My code ‘LISA’ gives you 20% off <3 I’m wearing Pearl Ingrid, here!

_

Jag tycker ärligt talat att det kan vara rätt svårt att hitta solglasögon som jag verkligen fastnar för. Men med det här paret stämmer det bara liksom. Jag gillar att de är stora, men fortfarande mjuka formen och i den här färgen och mönstret får de en lite mer retro känsla. Och ni vet ju hur svag jag är för det by now. Dessa kommer jag att bära mycket i vår/sommar, extra fint att köra ton i ton rakt igenom med linnetyger i varma och kalla beige toner.

Vad jag gillar lite extra med en del brands är de som faktiskt gör nytta för en god sak på samma gång, och tillsammans med föreningen IM så kommer Triwa, som ju också har klockor i sitt sortiment, att ta fram en klocka gjord av nedsmälta olagliga vapen. Resurserna som försäljningen genererar efter lanseringen av klockan kommer sedan att användas till att återuppbygga konfliktdrabbade samhällen och stödja offer för väpnat våld. Väl genomtänkt, viktigt och bra tycker jag! x

__________________________________________________

Translation: I honestly find it pretty hard sometimes to find sunglasses that I really fall for. But with this pair it all just works. I like the fact that they’re big, but still with a soft shape and in this color and pattern they get a bit more of a retro look. And you all know by now how weak I am for that. I’ll wear these a lot this spring/summer, extra nice to match with linen fabrics in similar tones like warm and cold beige. And what I like a little extra with some brands is when they’re actually doing something useful for a good cause at the same time and together with IM, Triwa who also have watches in their assortment, will make a watch made from destructed illegal firearms. The sales from the watches will generate financial recourses used to rebuild conflict torn societies and to support victims of armed violence. Well thought out, important and good I think! x


8 kommentarer8 kommentarer om “PEARL”

    These pics have an amazing vibe! I also love what the company are working towards for the good cause, so refreshing to see a company in the industry using their voice and profit for something great! <3

    Reply

    Lisa, from where is the necklace, please?? And beautiful pictures as always! xx

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här